stierace

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
terrence
Člen Týmu

stierace

Příspěvek od terrence »

Zdravim vsetkych yarisakov. Mame noveho yarisa 1.0 5HB :D, vsetko ide ako po masle, az na divny zvuk stieracov. Neviem preco, ale zda sa mi ze az prilis suchaju po skle. Len by som rad vedel ci to robi aj vam. A este jedna vec, tazka noha znamena ze sa prilis vytaca motor? Lebo chcem ist s terajsou spotrebou 7,5l :oops: hodne dole a cital som, ze prave tazka noha je pricinou velkej spotreby. Jazdim vacsinou len v BA, male vzdialenosti tak mozno to bude aj tym.
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: stierace

Příspěvek od drgi »

terrence píše:Zdravim vsetkych yarisakov. Mame noveho yarisa 1.0 5HB :D, vsetko ide ako po masle, az na divny zvuk stieracov. Neviem preco, ale zda sa mi ze az prilis suchaju po skle. Len by som rad vedel ci to robi aj vam. A este jedna vec, tazka noha znamena ze sa prilis vytaca motor? Lebo chcem ist s terajsou spotrebou 7,5l :oops: hodne dole a cital som, ze prave tazka noha je pricinou velkej spotreby. Jazdim vacsinou len v BA, male vzdialenosti tak mozno to bude aj tym.
motor: pri zabehu(prvych 10-15 000 km) ma motor vacsiu spotrebu, aj tazsie ide do otacok. ale svoje urobi aj tazka noha a mesto.

stierace: ja si vzdy necham nakvapkat vodu medzi stierace a sklo, potom idu stierace normalne :-)

drgi
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
g.man
Člen Týmu

Příspěvek od g.man »

No ty stěrače to je neštěstí. Taky mně to jaksi přeskakuje, gumička se nepřetočí, ale částečně jde po směru a částečně proti, takže jakoby "proti srsti". Zkoušel jsem vše možné, nyní jsem přišel na to ,že ramínko se moc nechce pohybovat. Když ho jakoby vyrovnám a dám na sklo, tak se opře jen částečně a kus stěrače zůstává ve vzduchu. Ta konstrukce je prostě jakási tuhá a nekopíruje to profil skla. Budu to reklamovat ( už jsem to dělal vloni, ale dle těch profíků to bylo v pořádku) a přinejhorším zkusím neoriginální ramínka a uvidím. Horší to být nemůže.
g.man
Člen Týmu

Příspěvek od g.man »

Tak v autorizovaném servisu mi sdělili, že je to vlastně normální :( a mám si dát do ostřikovače šampón :shock: . Takže jsem se naštval, zakoupil obyčejná neznačková ramínka a stírání je v pohodě :lol: . Až budu velkej, tak chci pracovat v autorizovaném servisu. Předpokládám slušnou mzdu a bude ze mně taky profík :mad:
Odpovědět

Zpět na „Yaris“