pojistka

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
ullja
Člen Týmu

pojistka

Příspěvek od ullja »

Ahoj všem. Mám objednaný Y.base cool 1.0, bude asi v září. Už teď řeším výběr pojištění, nejlépe obě od jedné pojišťovny. Máte někdo dobrou zkušenost a můžete mi poradit? Nechci moc platit, ale aby to zase bylo k něčemu. Zkusila jsem A.direct a vyšla mi cifra pod 4 tisíce pro obě poj., to je o 1/2 méně než u ostatních. Tak tomu nechci věřit. A nevím jak plní. Díky předem,snad se někdo ozvete.
ullja
Melkes
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Pojístka

Příspěvek od Melkes »

Výše pojistného, kterou uvádíte za dvě pojístky se mě značně nízká. mám stejné auto, pojístku s 5% spoluůčast, max bonusy na obě poj. sleva 5% na zámek zpátečky, nemám pojiš. sedadla a okna a platím za obě pojístky 5700 kč.. O poj. Direct jsem se také zajímal ale po zjištění, že má sídlo pouze v Praze a nikde po republice žádnou pobočku jsem ta vzdal. Dávám přednost pojištovně která má pobočku v místě bydliště. Jinak většina poj. má na webu i kalkulačku, kde je možmé si to sám spočítat. Pokud kupujete nové auto, tak většina prodejců už nabízí poj. od smluvních pojištoven a je to podstatně levnější než to dělat sám.
Jakub01
Člen Týmu

pojistka

Příspěvek od Jakub01 »

Bacha na kombinované pojistky od ČP (pov. ruč+havarijka).

Pokud neznámý pachatel byť jen odře auto, tak jsi v tom nejen za spoluúčast, ale napálej ti i malus jak k havarijce, tak i k povinému ručení.

Takže raději každou pojistku někde jinde...
Yaruna 2007/ 1.3 MMT SOL / Blue Mica + aut. spínání světel + park. asistent (Max 190 Km/h)
Odpovědět

Zpět na „Yaris“