Tonda píše:Ať kurz spadne na 1/1 a budem za vodou

Svody za pár korun

To by amíci nerozdýchali-už tak mají co dělat aby přežili to jak je pro nás u nich levně
Mimochodem barák taky řeším-a na auto taky není peníz ani čas.Takže jsme na to stejně
Co máš jinak v plánu za vylepšení?
Mně by stačilo aby to spadlo tak na polovinu nebo 10Kč/USD.. Aby se smázlo poštovný i u větších věcí.
Vím že řešíš barák proto píšu
taky - držím palce ať to zvládnete...
Co mám v plánu? No hlavně uvést to do perfektně funkčního stavu. Nějaké tuningy výkonu a podobně nejsou priorita, s autem budu normálně jezdit - takže musí být spolehlivé a jezdit dlouho.
Takže priorita je bezproblémovost a spolehlivost.
Nicméně nebudu mít asi na to v budoucnu pořídit druhé auto na hraní (a asi ani místo, budem mít jen jednu garáž), takže nevylučuju, že i pro denní ježdění Carinu poladím - ale přece jen je to celkem velké seriozní auto, takže s citem.
Na motoru bych to viděl ty svody, vyladit sání+klapku (vyčistit, vyleštit, průchodný filtr...), vyměnit drobnosti (kabely, svíčky, ...) za kvalitní a hlavně neopotřebované...
A mimo motor pak pořešit audio (zase, s citem, žádnou tubu do kufru), asi nějaké folie (nemám klimu, kvůli praktičnosti) a opravit drobné vady laku. Pak vylepšit brzdy (bůh ví jak jsou tam staré kotouče a desky, ale brzdí...) a kola (zase s citem

a ne na úkor jízdních schopností).
Nějaké spoilery a prahové nástavce mě netáhnou, to radši ty šílené peníze vrazím zas do motoru.
Jestli máte nějaké tipy co motoru dopřát se zachováním životnosti, sem s tím