Bouracka

vše ohledně modelové řady Yaris
mike.prague
Člen Týmu

Bouracka

Příspěvek od mike.prague »

Dobry den, vsem priznivcum toyoty. Uz nekolik let cela rodina kupujeme toyotu, ja mam objednaneho yarise, ktereho budu mit za dva tydny, bohuzel jsem vcera mel s pritelkyni vaznou nehodu a z mamincina yariska je srot, kdo to nevidel neveril by tomu ze se nam nic nestalo az na nejake odreniny a pohmozdeniny. Chci Vam touto cestou nabidnu zbytky :( , ktere jsou v poradku. Kdyby jste mel nekdo zajem napiste mi rad Vam pomuzu
mike.prague
Člen Týmu

nejake foto, interier vcetne airbagu jsou nepochopitelne v poradku a zadek take, motor by mel byt take budu vedet zitra ale auto bylo na strese takze bude vsude olej
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Dufam ze tie stresy uz opadli. Ak sa ti chce,napis co sa stalo. Bol to starsi Yaris ako 2006?este ze sa vam nic vazne nestalo :cry:
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
mike.prague
Člen Týmu

foto

foto
Naposledy upravil(a) mike.prague dne pon 19.05.2008, 23:15, celkem upraveno 1 x.
mike.prague
Člen Týmu

ahoj pokousim se ulozit nejake fotky, ale nejde mi to, zraneni male ale sme pmlaceni. stalo se to cca v 70 az 80 , pritelkyne jela u kraje a silnice nevydrzela, kus utrhl a mdostali jsme smyk, spadli jsme ze strane tak dva metry tam na to odrazilo na strom a pak na strechu
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

KEd das NAHRAT foto tak ti potom vygeneruje take dlhe odkazy v takych polickach nad tym, a ten cely odkaz vo vrchnom policku oznac,skopiruj a vloz to textu prispevku,a tak to cele opakuj.Alebo pouziij http://multipics.net
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
mike.prague
Člen Týmu

http://multipics.net/?img=3299929~P1010146.jpg

http://multipics.net/?img=3299939~P1010143.jpg

http://multipics.net/?img=3299958~P1010139.jpg

jinak byl to rok 2002 najeto pouze cca 45000 jako nove auto paradni jednolitr jezdili jsme za pet litru, milovali jsme ho sest let a myslm ze nam na konec i zachranil zivot ja jsem si objednal noveho, ale mamce budu muset sehnat ted nejakeho :( ojeteho jeste na dva roky
mike.prague
Člen Týmu

http://multipics.net/?img=3299973~P1010118.jpg

lezlo se z toho spatne ale slo to loktem jsem ani nerozbyl okno takze to bylo bytelne:)
vsem muzu doporucit yarise ohledne bezpecnosti a nikomu nepreju podobnou udalost
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

ty brdo tak toto je dost brutal pristatie...a hlavu vam to neudrelo?ten podvozok vyzera ako novy....fakt...no ...
mike.prague
Člen Týmu

rikam starali jsme se o nej jako o mazlika:) byl jsem dnes v servisu, a koukali tam na to vsici a zjistili jsme ze mi nejspis vypnul pas, nevim aleja mam pohnutou pry pater a otok kolem, pritelkyne je v poradku boli ji krk, ale jinak jen modriny, proste male dokonale auto, byla dost rana ale yarisek je proste kus zeleza:) doufam ze nova generace je na tom podobne uz se na nej moc tesim hlevne pritelkyne:)
KiciDevil
Navigátor

Příspěvek od KiciDevil »

Tak to je jeden z dovodov preco mame Yaris ked sa nico posere nech nam zachrani zivot. Som rad ze sa vam nic nestalo. Yaris sa vyznamenal. Verim, ze vam za nim bude smutno. Ale splnil svoju ulohu na 100 pido. Neda sa uverit ze nemate nic zlomene ani rozrezane. Kus stastia nielen Yaris ale aj anjelik dajaky tam s vami bol asi :)
3/07 Toyota Yaris 1.3 5D Terra (Black Mica)
mike.prague
Člen Týmu

meli jsme proste stesti, ktere jsme si vybrali na dost dlouho, ale vazte si svychych yarisu v garazi jsou to taky andele
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Tak to jste měli štěstí :shock:
Nemáš pak fotky motoru atd. něco bych vzal. potřeboval bych uložení předních tlumičů ale to asi bude KO, nebo ten plastový bazmek na vzduchový filtr, ale to taky bude asi mrtvé.
mike.prague
Člen Týmu

ahoj, oba díly jsou v pytli je mi líto, fotky motoru nemam ale zkusim to nejak vyfotit
Andrej
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrej »

Ahoj, tomu sa povie stastie v nestasti... Mne by sa hodil komplet zadny stierac - niekto mi ho ulomil ako som tu uz pred casom pisal. Je este volny a funkcny? Budem mat dokonca aj cestu do Prahy v juni... Ak ano poradte niekto ci by sa to dalo napasovat na rocnik 99. (ty mas tusim 2002)
Odpovědět

Zpět na „Yaris“