Čínské pneu Wanli , Fortuna a podobné no-name
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Čínské pneu Wanli , Fortuna a podobné no-name
Jezdíte je někdo ? Jaké ? Jak jste s nimy byli spokojeni ? Pokud s nima byli problémi nezajímá mě že byli na h.... ale jaké ...
Nikdo po mě prosím nic nechtějte opravdu nic nestíhám děkuji 

- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čínské pneu Wanli , Fortuna a podobné no-name
Neznám,...a myslím že no-name na Toyotu nepatří,..moto.cvok píše:Jezdíte je někdo ? Jaké ? Jak jste s nimy byli spokojeni ? Pokud s nima byli problémi nezajímá mě že byli na h.... ale jaké ...

Nevím jestli šetříš na tom správném místě, o pár set korun navíc a máš kvalitní gumy co něco vydrží

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čínské pneu Wanli , Fortuna a podobné no-name
Neznám,...a myslím že no-name na Toyotu nepatří,..

Nevím jestli šetříš na tom správném místě, o pár set korun navíc a máš kvalitní gumy co něco vydrží
[/quote]
já nešetřím vzhledem k omu že pracuji ve velkém Pneusevisu jezdím ty nejdraší pneu ( Michelin , Good year atd... ) Ale hodně lidí si je knám vozí i se na ně ptá tak je hodláme distribuovat proto mě zajímají vaše skušenosti chtěl bych zákazníkům nabízet alespon nejlepší z nejhorších 

Nikdo po mě prosím nic nechtějte opravdu nic nestíhám děkuji 

- Badger
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Na Toyotu patri nejlepe japonske znacky pneu a tak jezdim na Falkenech a maximalni spokojenost 

Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...