ako sa branit proti zlodejickom
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ako sa branit proti zlodejickom
Hojte
minulu noc mi ukradli z auta puklice tie origo co tam boli pri kupe, stierace predne, teda tie ramienka lebo sa im nechcelo odmontovat cele,a antenu. Hovada. Ma niekto nejaku dobru radu ako zabranit ukradnutiu takychto veci co sa odmontovavaju velmi lahko? ako to riesite, dik za pomoc
PS yariska mam len 3 mesiace a uz musim riesit taketo blbosti, kua
minulu noc mi ukradli z auta puklice tie origo co tam boli pri kupe, stierace predne, teda tie ramienka lebo sa im nechcelo odmontovat cele,a antenu. Hovada. Ma niekto nejaku dobru radu ako zabranit ukradnutiu takychto veci co sa odmontovavaju velmi lahko? ako to riesite, dik za pomoc
PS yariska mam len 3 mesiace a uz musim riesit taketo blbosti, kua
Yaris NG 1.0 VVTi Base
To ti spravili v Kosiciach? to ani zo srandy nevrav ze uz sa toto v KE robi na Toyotach YARIS???? zom zhrozeny.
Neviem ci ti MAGICAR 8000 pomoze,jedine ak si tie senzory otrasu nastavis veeelmi citlivo tak ti to bude pipat a vibrovat na dialkovom ovladaci doma, dosah cca 2km.
strasne daco.fakt.
Neviem ci ti MAGICAR 8000 pomoze,jedine ak si tie senzory otrasu nastavis veeelmi citlivo tak ti to bude pipat a vibrovat na dialkovom ovladaci doma, dosah cca 2km.
strasne daco.fakt.

Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
no jo v Kosiciach, kua. No som zvedavy kolko ma to bude stat. Ja mam sice alarm ale bez klucenky co mi doma pipa,ale asi uz rozmyslam ze si to dam dorobit kua. inak byvam na furci, a dlho tu pri nasom bloku sa nic ake neudialo. No nic asi si ma vytipoval niekto zblizka. Este aj polis sa smial ze auto je parkovane pod oknami a rovno pod poulicnou lampou, ale ziavne ani to uz tym nasim expertom nevadi
Yaris NG 1.0 VVTi Base
Policajt bol mily. Stvalo by ma to poriadne. Na stierace, antenky a podobne veci toho vela nevymyslis. Neviem, ako pomahaju dotykove pipacie hracky, mozno niekto, kto vlastni, poradi.
Ale ked to slohol z Yarisa, zrejme typek potreboval na svoje, inak neviem, na co by mu to bolo, tak snad sa to nebude opakovat.
Ale ked to slohol z Yarisa, zrejme typek potreboval na svoje, inak neviem, na co by mu to bolo, tak snad sa to nebude opakovat.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
no yo furca
ako stale lepsie,ako zelezniky,abo tahaky...
to nic proti,ale kradne sa tam akosi viac...
puklice si pripaskuj rychlopaskami,nezabrani to,ale zlodejicka spomaly,musi ich prerezat,teda to zvacsa aj odradi...antenu zvyknu prilepit zavit,ale to by som nerobil,nakolko ked neukradnu,znicia... mne uz ukradli dve...
a stierace,tak to ked uz nemaju 80sk na gumicky,len dakomu na yarise pribudne v okoli,kto nemal,tak sleduj...

to nic proti,ale kradne sa tam akosi viac...
puklice si pripaskuj rychlopaskami,nezabrani to,ale zlodejicka spomaly,musi ich prerezat,teda to zvacsa aj odradi...antenu zvyknu prilepit zavit,ale to by som nerobil,nakolko ked neukradnu,znicia... mne uz ukradli dve...

Ono tie pipaky na klucenke,ked si to nastavis na citlivejsie,samozrejme to bude mozno reagovat aj ked prejde okolo auto,ale zase poklicu ti odoberie uz za pipania a hukania.
Inac,tie nove veci si POZNAC,polep a pripaskuj si puklice,kazdu s 2 paskami bielymi.....vazne.Antenu nelep,ak pojdes do umyvarky moze ti to poskodit....
Inac,tie nove veci si POZNAC,polep a pripaskuj si puklice,kazdu s 2 paskami bielymi.....vazne.Antenu nelep,ak pojdes do umyvarky moze ti to poskodit....
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
neoverovala som tu informaciu, ale viem ze pri kupe auta v Brne (subaru), dealer take spominal..preto otrasove cidlo nie je sucastou alarmuIčo píše:magicar moze pipat len na ovladaci a auto sirenku nazapne,to je vyhodaje pravda,ze by pipal kazdu chvilu,zalezi aj na tom,ako dany mechanik otrasovy senzor namontoval...
![]()
a pochybujem,zeby ich v cr zakazali,to nic v zlom...
No kolega mal auto s tým pejdžrom( sorry-neviem ako sa to píše) .Hovoril,že keď mal nastavené na najcitlivejšie,tak ak len auto prebehlo,tak mu to pípalo a stále chodil pozerať,či tam niekto nie je...Nebavilo ho to.V noci to bolo najhoršie-nie raz mu to pískalo na nočnom stolíku a -nikto tam nebol.
Asi všetko má svoje výhody a nevýhody.

Asi všetko má svoje výhody a nevýhody.

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
to je pravda,avsak oni maju 2zonovy otrasovy,takze sa da nastavit na citlivo vystraha a pipat hned nebude
mimoto asi bol otrasovy na zlom mieste,lebo spravne sa ma montovat na vystuhu pod palubovkou,aby bral otrasy auta a nie trebars vybraciu plechu dveri
a mozes dat otrasovy slabsie,citlivo dnu pohybovy senzor a naklonovy,co zaruci,ze ti neukradnu kolesa
maju to vymyslene