Spoznavaci znak YARISakov Toyota klubu
Spoznavaci znak YARISakov Toyota klubu
Tak som si vsimol ze na zaciatku fora su nejake pokusy o spoznavacie znacky clenov Toyotaklubu.
No aj v nasom fore YARIS si stale piseme ze ten trubil, na ineho Yarisa,a predbiehal, a blikal a ci to nebol ten ci ona...
Co poviete, nevymyslime si nejake znamenie,nalepku,alebo cokolvek co by nam povedalo ze sme to my, z YARIS fora?
Pacila sa mi myslienka ako si to spravili niektori z fora SWIFTu,ktori si nalepili specialne nalepky vlastnorucne navrhnute na zadne tretie brzdove svetlo s napisom SWIFT.
http://www.suzukiswift.sk/forum/viewtop ... c&start=30
Bolo by to ine ak Bystrican na vychode obehne napr. Mia, a obaja budu o sebe vediet a nasledne si mozu tu o tom pisat,popripade pokecat nazivo na nejakom odpocivadle,ci parkovisku ...
No aj v nasom fore YARIS si stale piseme ze ten trubil, na ineho Yarisa,a predbiehal, a blikal a ci to nebol ten ci ona...
Co poviete, nevymyslime si nejake znamenie,nalepku,alebo cokolvek co by nam povedalo ze sme to my, z YARIS fora?
Pacila sa mi myslienka ako si to spravili niektori z fora SWIFTu,ktori si nalepili specialne nalepky vlastnorucne navrhnute na zadne tretie brzdove svetlo s napisom SWIFT.
http://www.suzukiswift.sk/forum/viewtop ... c&start=30
Bolo by to ine ak Bystrican na vychode obehne napr. Mia, a obaja budu o sebe vediet a nasledne si mozu tu o tom pisat,popripade pokecat nazivo na nejakom odpocivadle,ci parkovisku ...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
tiez som si mto myslel,no na druhej strane nas toyotaklub spaja,hoci nemame vlastne yarisforum, kazdemu z nas Yarisakov by bolo jasne ze ked ma YArisa a je tam toyotaklub.cz,ze to je toto forum... ci nie? neviem fakt...
nech napisu aj iny nejaky napad... ale som zato aby tam bol aj nick...

nech napisu aj iny nejaky napad... ale som zato aby tam bol aj nick...

Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
ja som kdesi cital ze si bol na swif fore tak som sa aj ja pozrel,ale necheclo sa mi registrovat, len som si to vsetko precital komplettomko píše:...mimochodom, ty chodis na suzukiswift forum? pod akym nickom?

Len nase svetlo brzdove, ma 4ks LED.a ked sa zvnutra rozobera tak sa da vybrat cely modul s LEDkami tak mozno tam by sa dalo nalepit aj YARIS....len tie LEDky svietia dost bodovo tak neviem ako by to vyzeralo...