Spoznavaci znak YARISakov Toyota klubu

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
mio
Věčnej rejpal

Spoznavaci znak YARISakov Toyota klubu

Příspěvek od mio »

Tak som si vsimol ze na zaciatku fora su nejake pokusy o spoznavacie znacky clenov Toyotaklubu.
No aj v nasom fore YARIS si stale piseme ze ten trubil, na ineho Yarisa,a predbiehal, a blikal a ci to nebol ten ci ona...
Co poviete, nevymyslime si nejake znamenie,nalepku,alebo cokolvek co by nam povedalo ze sme to my, z YARIS fora?
Pacila sa mi myslienka ako si to spravili niektori z fora SWIFTu,ktori si nalepili specialne nalepky vlastnorucne navrhnute na zadne tretie brzdove svetlo s napisom SWIFT.
http://www.suzukiswift.sk/forum/viewtop ... c&start=30

Bolo by to ine ak Bystrican na vychode obehne napr. Mia, a obaja budu o sebe vediet a nasledne si mozu tu o tom pisat,popripade pokecat nazivo na nejakom odpocivadle,ci parkovisku ...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ja som za!!!! a hromadne keby sme si dali polepy alebo nieco ine-nejaku blbost na sklo (skakajuceho yariska)
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

presne tak ,hromadne, len musime tomu dat hlavu aj patu,nech je to vyznacne,jednoduche a pekne....super TOmko,cakal som ze budes prvy nadsenec :lol:
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ono mozno by stacilo mala nalepka pod znakom toyota nazov "moj yarisek"
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

a co keby tam bol aj NICK,chapes... mozno, toyotaklub.cz a pod tym vpravo dole mio...
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

z tym toyotaklub.cz by som nedaval, uz z jednoducheho dovodu, zastresuje vsetky toyoty ale keby tam bol co ja viem yarisek tomko, yarisek MIO,...
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

tiez som si mto myslel,no na druhej strane nas toyotaklub spaja,hoci nemame vlastne yarisforum, kazdemu z nas Yarisakov by bolo jasne ze ked ma YArisa a je tam toyotaklub.cz,ze to je toto forum... ci nie? neviem fakt...
nech napisu aj iny nejaky napad... ale som zato aby tam bol aj nick...
:?: :?: :?:
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

tiez mam ten pocit ze by sa mali zapojit aj ini :D takto mame kvazi sukr. rozhovor-mozno bude mat niekto lepsi napad. mimochodom, ty chodis na suzukiswift forum? pod akym nickom?
Pokajmu
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pokajmu »

Ja som tiez jednoznacne za. ta nalepka na brzdovom svetle vyzera fakt dobre :-) no momentalne ma nic nenapada. snad neskor. ale budem sledovat ako to bude pokracovat.
Yaris NG 1.0 VVTi Base
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

napadla mi dalsia vec: za znakom "Yaris" doplnit nalepkou "ek" cize "Yarisek" a to s pismom ako je to napisane yaris
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

ty brdo to je dobre... su take pismenka,no som videl...ale co s nickom??
dame si podto tym pismom aj nick?ci len kto chce?
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

to by bolo na kazdeho podla jeho uvazenia
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

tomko píše:...mimochodom, ty chodis na suzukiswift forum? pod akym nickom?
ja som kdesi cital ze si bol na swif fore tak som sa aj ja pozrel,ale necheclo sa mi registrovat, len som si to vsetko precital komplet :D
Len nase svetlo brzdove, ma 4ks LED.a ked sa zvnutra rozobera tak sa da vybrat cely modul s LEDkami tak mozno tam by sa dalo nalepit aj YARIS....len tie LEDky svietia dost bodovo tak neviem ako by to vyzeralo...
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

LEDkami by sa to asi nedalo, jedine prelepit paskou a pri zasvecovani by to vysvietilo v tvare napr. yaris. ale mna stale taha o to doplnenie slova yaris na yarisek, yarisko atd
Alisa
Člen Týmu

Příspěvek od Alisa »

tomko píše:napadla mi dalsia vec: za znakom "Yaris" doplnit nalepkou "ek" cize "Yarisek" a to s pismom ako je to napisane yaris
teda asi jsem mimo , ale co to znamená "ek" cize "Yarisek" ?
Odpovědět

Zpět na „Yaris“