Piskani brzd
Piskani brzd
Ahoj lidi
Pokud Vam piskaji brzdy a vadi Vam to, tak se obratte na svuj servic, TOYOTA vydala pokiny k bezplatne vymene, ale na servic se hromadne svolavat nebude, budou to resit idividualne v ramci zaruky, tak ze pouze tim kdo se s tim problemem obrati.
Pokud Vam piskaji brzdy a vadi Vam to, tak se obratte na svuj servic, TOYOTA vydala pokiny k bezplatne vymene, ale na servic se hromadne svolavat nebude, budou to resit idividualne v ramci zaruky, tak ze pouze tim kdo se s tim problemem obrati.
- Jiří Pánek
- Navigátor
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
No taky mi piskaji...hlavne za mokra...takze uvazuju o vymene...
Co mne ovsem hodne prekvapilo je to, jak ten interier je odhlucneny...zkusil jsem pri vjezdu do podzemnich garazi lehce brzdit a pritom stridave otevirat a zavirat okno ridice...ten rozdil je sileny...zatimco se zavrenym oknem neslysim skoro nic...kdyz ho otevru, je to piskot, ktery rve usi...
Co mne ovsem hodne prekvapilo je to, jak ten interier je odhlucneny...zkusil jsem pri vjezdu do podzemnich garazi lehce brzdit a pritom stridave otevirat a zavirat okno ridice...ten rozdil je sileny...zatimco se zavrenym oknem neslysim skoro nic...kdyz ho otevru, je to piskot, ktery rve usi...

Do 4000 km mi pískaly při brzdění u pomalé jízdy, např. při vjíždění do garáže. Pak přestaly a pískají jen někdy, pokud zabrzdím při couvání. Jsou spolehlivé a měnit je nebudu, párkrát jsem byla okolnostmi donucena dupnout na brzdu a vždy úspěšně zabrzdila. Zatím mám najeto 9000 km.
Auris 1,6 l Dual VVT-i, MM
Babetta 210
Stadion S11
Babetta 210
Stadion S11
Prý mám "modifikované". Ještě mi říkali, že by to chtělo stočit kotouče, no v 25000 je to teda síla. Nejezdím vůbec brzda-plyn, spíš na spotřebu a tohle mě fakt štve. Stane se třeba, že celý den nic, ráno vyjíždím z garáže a při levém rejdu přibrzdím a vzbudím všechny okolo co ještě spíLuke_Luke píše:Mi hned pri prodeji rekli, ze pokud budu chtit, daji mi o jeden stupen mekci a ze by nemely piskat...ty mas ty mekci a porad piskaji??

Jak říkám - jak to půjde tak Bosch pryč a honem do Textaru
Naposledy upravil(a) cuba66 dne pon 03.05.2010, 13:21, celkem upraveno 1 x.
Ještě doplnění - teď jsem koukal do katalogu Textaru a už je dělají: http://webshop.tecdoc.net/ows/en/B62D32 ... ramesetJspLuke_Luke píše:Mi hned pri prodeji rekli, ze pokud budu chtit, daji mi o jeden stupen mekci a ze by nemely piskat...ty mas ty mekci a porad piskaji??