pravidelna vymena suciastok

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
skrat
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

pravidelna vymena suciastok

Příspěvek od skrat »

viete mi poradit nejake filtre ktore pozivate vo vasich carinach - palivove, olejove, vzduchove?

a cim sa lisia rozne svieckove kalbe od seba? viem ze potrebujem 7mm hrube no to je vsetko...a videl som v cenach od cca 2000 sk po vyse 5000 sk...ake mi je vlastne treba na moju carinku? ake pouzivade a ake by ste odporucili?

dik
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: pravidelna vymena suciastok

Příspěvek od Idaho »

skrat píše:viete mi poradit nejake filtre ktore pozivate vo vasich carinach - palivove, olejove, vzduchove?

a cim sa lisia rozne svieckove kalbe od seba? viem ze potrebujem 7mm hrube no to je vsetko...a videl som v cenach od cca 2000 sk po vyse 5000 sk...ake mi je vlastne treba na moju carinku? ake pouzivade a ake by ste odporucili?

dik
pokud jde o carinu E tak kabely ( a víčko rozdelovače + pár dalších součástek ) se liší podle toho zda máš typ ABK nebo ATK ( poznáš dle vin ).
Kabely provovýrobe SIEWA - mohu jen doporučit - pokud jsou pro tvuj model k dostání. Dost lidí si "libuje" a chválí kabeli Tesla Blatná, které bych si po svých zkušenostech dal max na škodovku :)

Olejový filtr doporučím Union Japan ( prvovýroba dovoz z JPN )
Vzduchový a palivový bych nijak extra neřešil u takhel starých atík už není moc co zkazit a sel bych do druhovýroby ( JC, Filtron atd ) kde se cena muže diametrálně lišit a není vždy přímo uměrná kvalite filtru.
kdyžtak vše najdeš u nás ( www.dicompracing.com ) pokud chceš písni mejlík rád poradím.
Odpovědět

Zpět na „Carina“