chci koupit supru, poradíte?

vše ohledně modelové řady Supra
VESY
Člen Týmu

chci koupit supru, poradíte?

Příspěvek od VESY »

zdrávím všechny lidicky jsem tu nový protože momentálně vlastním nissan 200SX S13 ale na příští zimu bych chtěl dovízt supru MK4 twin turbo klidně uplně v serii ale nevím odkat a za jakou cenu. parkrát jsem se díval na autoscout24.de ale to se muzu jen divat. protoze nemam zas tolik zkusenosti z dovozem ani ze suprama tak budu rad kdyz mi poradite protoze jak vidim tak jak na nissan foru jsou super lidi kteri mi pomohli tak jsou určitě tady taky když mi napišete vše co víte o mk4 a dovozu napište budu fakt rad. ještě jednou díky. :D
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

Veľa zdaru pri hľadaní niečoho normálneho pod pol mega...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

RasťoSK píše:Veľa zdaru pri hľadaní niečoho normálneho pod pol mega...
rasto to sem mu už říkal po ICQ.. každopádně to že ji koupí přes pul miče mu nezaručí stav.. osobně bych mu doporučil koupit na hranici 350-400 s dobrou kastlí, nebouranou a s motorem v chodu.. s motorem udelá cokoliv s kastlí už je to náročnejší ( a x-krát dražší.. ).
jeho problém je spíše to že o ní nic neví a to ani v obecné rovine ( NA vs přeplnované motory )..
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

Idaho - pravdu máš - aspoň šasi musí byť v 100% stave. Kopa vecí na kasňu sa dá kúpiť na http://www.seiboncarbon.com/
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

RasťoSK píše:Idaho - pravdu máš - aspoň šasi musí byť v 100% stave. Kopa vecí na kasňu sa dá kúpiť na http://www.seiboncarbon.com/
to jo ale zajakou cenu :(

je rtpo stejné jako bych mu napsal, kašli na motor za 30-40tis USD se dá dotáhnout upravenej od titanmotrosports..

pokud chce do toho vrážet.. jinak dost silne pochybuju že pokud bude poskozenej plech tak nebude poskozené šasí, ty supry tak pomalu nejezdej :)

jinak jak koukám na jejich ceny ( bez diopravy jen clo a dph ) tak tady v c r seženeš ty karbonové díly levněji.
mario
Člen Týmu

Příspěvek od mario »

Mam supru k prodeji 93 rok cerna spojlery -cela v elektrice-klima-dvd-aloy-v kuzi-3 litr.[/i]
sagiman
Člen Týmu

Příspěvek od sagiman »

Možná by bylo lepší tenhle topic přesunout do Auta-poptávka ne? :)
Andrey
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrey »

Prosim Vas, Muzete se podivat na tenhle link a poradit mi jestli to nejsou vyhozene penize? http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lp1t2lkl3zmw
Potreboval bych neco pro pritelkyni.
Na prvni pohled mi prijde ze je trosku narezla na predku (ten zaber z pod kapoty) mozna je to jenom nejakej bordel
sfyklg
Řidič

Příspěvek od sfyklg »

A přítelka ráda opravuje auta :lol:
MKIII turbo bude totiž polovinu času jezdit (v lepším případě) a polovinu stát a opravovat se.
Není to zrovna typicky holčičí auto teda, jedna moje přítelka se dostala nejdál k poskakování po parkyngu a pak už do toho nechtěla stednout a druhá po cca 20km přejela kočku a taky už to nechtěla řídit, tak ať tě s tím nepošle někam :wink:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

JA bych to taky spise videl na atmosferu , i kdyz 8) pokud ma pritelkyne "koule" proc ne, ale spis bych videl koupit nejakou hodne levnou a dat na celkovou kuru k Idahovi , i kdyz ten by se z ty prace asi uz zcvoknul :D
Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne úte 24.03.2009, 17:09, celkem upraveno 1 x.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Andrey píše:Prosim Vas, Muzete se podivat na tenhle link a poradit mi jestli to nejsou vyhozene penize? http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lp1t2lkl3zmw
Potreboval bych neco pro pritelkyni.
Na prvni pohled mi prijde ze je trosku narezla na predku (ten zaber z pod kapoty) mozna je to jenom nejakej bordel
Snad má přítelkyně zkušenosti s údržbou turbomotoru a dobře vybavenou dílnu nebo garáž. Já osobně bych Mk.III nedoporučil ani chlapovi, natož ženské (výjimky se najdou, ale je jich málo), respektive musí to být fanda značky a auta.

U tohoto konkrétního auta z inzerátu je potřeba si pro něj dojet s vlekem, pojízdné není - chladič KO, těsnění pod hlavou KO. Z osobní zkušenosti můžu říct, že je tu slušná šance, že je taky prasklá hlava, protože když jim fouklo těsnění, tak to uvařili a hlava se zkroutila. Majitel tam sice píše, že motor má najeto 16 tisíc po generálce, ale co je to platný, pokud ho uvařili a není možný ho nastartovat a vyzkoušet jestli neklepe. Takže sázka do loterie.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Andrey
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrey »

Tak jste mi to docela rozmluvili :-) Casem o ni budu uvazovat pro sebe :-) Ale proste ji do nejaky popelnice nemuzu posadit.... tak jeste me napada nejakej starej bavec ale ty maj zase ko podvozek.
Dik za odpovedi :-)
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Andrey píše:Tak jste mi to docela rozmluvili :-) Casem o ni budu uvazovat pro sebe :-) Ale proste ji do nejaky popelnice nemuzu posadit.... tak jeste me napada nejakej starej bavec ale ty maj zase ko podvozek.
neřek bych že zrovna "bavec "trpi na podvozky ale bude to určitě lepší volba :D teda pro tvou starou samo
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Yokohama píše:
Andrey píše:Tak jste mi to docela rozmluvili :-) Casem o ni budu uvazovat pro sebe :-) Ale proste ji do nejaky popelnice nemuzu posadit.... tak jeste me napada nejakej starej bavec ale ty maj zase ko podvozek.
neřek bych že zrovna "bavec "trpi na podvozky ale bude to určitě lepší volba :D teda pro tvou starou samo
řekl bych že s ešpatne vyjádřil - velkoobjemové težké votzy vždy trpí na přední nápravu a 5er BMW je to obzvlášt markantní - ale říkat že tím trpí jen BMW je z cesty mají to A6, pašíky - no proste EU delá ty nápravy moc poddimenzované ( používání podvozku shodných se slabší verzí atd.. ) na rozdíl od Japoncu, kteří na "silné" nebo velkoobjemové vozy proste z nutnosti musejí delat samostatné podvozky..
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Idaho píše:
Yokohama píše:
řekl bych že s ešpatne vyjádřil - velkoobjemové težké votzy vždy trpí na přední nápravu a 5er BMW je to obzvlášt markantní - ale říkat že tím trpí jen BMW je z cesty mají to A6, pašíky - no proste EU delá ty nápravy moc poddimenzované ( používání podvozku shodných se slabší verzí atd.. ) na rozdíl od Japoncu, kteří na "silné" nebo velkoobjemové vozy proste z nutnosti musejí delat samostatné podvozky..
u bmw je to dáno tím že nabízí velkou škálu motorů oproti japoncům kteří nedávají na výběr ,u bmw je to tak že si můžeš koupit auto v plné palbě nebo v holobytu můžeš si vybrat,můžeš mít auto to samé ale Holt tak nejede :lol: no a tomu se japonci vyhybaj uplně možnost volby ,ono kdyby dělali japonci takovou škálu motorů do jednoho modelu tak by možná ty nápravy byly sem tam taky stejny 8)
Odpovědět

Zpět na „Supra“