Myslíš "světlou výšku"?moto.cvok píše:...světelnou vížku...
Bunny píše:Myslíš "světlou výšku"?moto.cvok píše:...světelnou vížku...![]()
Já mám pružiny -40mm a sériový tlumiče a musim říct, že se mi zdá, že přední tlumiče rychlejc odcházej, protože sou samozřejmě pořád víc stlačený, než by měly bejt. Zadní sou v klidu, protože na nich neleží motor.
Jinak nevim, co myslíš tim "původní vlastnosti", když je ti jasný, že to bude tvrdší. Pak už to totiž mít původní vlastnosti samozřejmě nebude. Auto bude mít nižší těžiště, tlumiče budou mít nižší zdvih a díky tvrdosti podvozku se ti bude při akceleraci přenášet míň hmotnosti na zadek (mělo by to míň hrabat) a při deceleraci půjde míň hmotnosti na předek, což nevim, jestli má nějakej užitek, když vepředu máš silnější brzdy.
to mám také v plánu ale až po tom co odejdou origofildis píše:Radši bych nekupoval nic, než jenom pružiny, jak bylo řečeno, tlumiče ti odejdou docela brzo, jelikož se budou dost často opírat o dorazy, být tebou tak radši ušetřím víc peněz a koupím radši tlumiče
jj právě rád bych konifildis píše:Zrovna sem koukal na tlumiče i s pružinama na Corollu a stál něco kolem 13 tisíc a snížení o 40 mm, byl to Inter Alloy. Jako pokud budeš chtít Koni, nebo KW, tak to je pak i 40 tisíc, ale to si myslím, že je dost zbytečný na běžný ježdění
moto.cvok píše:jj právě rád bych konifildis píše:Zrovna sem koukal na tlumiče i s pružinama na Corollu a stál něco kolem 13 tisíc a snížení o 40 mm, byl to Inter Alloy. Jako pokud budeš chtít Koni, nebo KW, tak to je pak i 40 tisíc, ale to si myslím, že je dost zbytečný na běžný ježděníuplně na běžné ježdění to nechci , paseo si upravuji (čistě funkční úpravy) jako druhé hobby auto , na ježdění po nákupech mám něco jiného
........ Inter Alloy kamarád kupoval na civika a po roce přední ko ( znám ho jeho vinou to rozhodně nebylo) tak si rači připlatím za kvalitu...
Tonda píše:moto.cvok píše:jj právě rád bych konifildis píše:Zrovna sem koukal na tlumiče i s pružinama na Corollu a stál něco kolem 13 tisíc a snížení o 40 mm, byl to Inter Alloy. Jako pokud budeš chtít Koni, nebo KW, tak to je pak i 40 tisíc, ale to si myslím, že je dost zbytečný na běžný ježděníuplně na běžné ježdění to nechci , paseo si upravuji (čistě funkční úpravy) jako druhé hobby auto , na ježdění po nákupech mám něco jiného
........ Inter Alloy kamarád kupoval na civika a po roce přední ko ( znám ho jeho vinou to rozhodně nebylo) tak si rači připlatím za kvalitu...
Dražší ne vždy znamená kvalitnější. Někdy koupíš kvalitní věc za hubičku a jindy zase šit za balík jako hrom.Pozor na to!!!
a proto Koni poskytuje záruku takovou jakou poskytujefildis píše:To je dost možný, já s Inter alloy právě zkušenost nemám tak nevím, ale určitě u Koni chybnej krok neuděláš, to je jasná věc, ale je jasný, že i někdy může renomovanej výrobce udělat zmetkovej kus