Asi komprese
Asi komprese
Tak hosi asi je to tady nebo nevim
postavil sem ju trosku z kopce , hodil jednicku a vypl to a jak pustim brzdu tak svina dvakrat poskocila dopredu , tak si rikam ze asi ztracim kompresi ... tak a protoze o tom vim prd tak se chci zeptat jestli to neni neco jinyho a kdyz ne jestli se da neco delat nebo mam dojezdit a udelat papa ?

Carina E Combik 73kw 4A-FE
ale to nemusi byt kompresiou,,, to robi asi kazde ked je v kopci,, vyskusaj to inak,, id dole kopcom na napr trojke,, myslim pri nastartovanom motore,, a uvidis ci to drzi,, alebo zrychluje,, ak to drzi pripadne spomaluje,,tak tlaku niecu zle,, kazdopadne id niekde do lepsieho servisu nech ti zmeraju tlaky,,, nic tym nepokazis,, ale aj tak,, na celde 89" sme mali naflakane 598000km a tlaky boli okolo 7,5,,, na teajsej 91" mame cez 500 000km,, a tlaky su stale ako tak,, to mas kolko na nej najazdene?
Tak.. mam podobny problem.. Carina 1.6 78kW.. rok vyroby 1996 Najazdene (prej) 181000 km. Vsetko bolo v pohode. A teraz to robi presne to iste. V kopci zaradim 1 a auto si postupne poskakuje dole z kopca.. ;o(. Dal som v Toyota Hukr Brno zmerat tlaky a vyslo, ze tlaky su... 10, 9, 9.5, a 8 (pre jednotlive valce), takze povedali, ze to je pri takom najazde normalne a ze nechapu preco to z toho kopca poskakuje a "nestoji" .. takze neviem. Ak mate nejake napady, tak za kazdu RADU BUDEM VDACNY..
Dik
Dik
V kopci by som problem nehladal
. Predtym to bolo vzdy v pohode aj pri prudkom kopci. Teraz staci aj mierny kopcek a na jednicke to poskakuje z kopca dole.. Nieco je 100% v neporiadku.
Takze odbornici na Toyoty.. co teraz? Tlaky su zmerane, takze co este (dat) skontrolovat? Auto jazdi.. ale toto ma stve, pretoze by som bol rad, keby ten motor este nieco vydrzi. Zatial mam Carinu rok, najazdene nieco malo cez 12000 km a zatial som bol nadmieru spokojny.
Takze pani.. vsetky rady aj domnenky sem.. rad si ich precitam a zvazim, co podla mna prichadza do uvahy...

Takze pani.. vsetky rady aj domnenky sem.. rad si ich precitam a zvazim, co podla mna prichadza do uvahy...

- Karel Danda
- Řidič