Rozebrání interieru + výměna rádia

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
bishboun
Člen Týmu

Rozebrání interieru + výměna rádia

Příspěvek od bishboun »

Ahoj všichni, mam problém potřeboval bych radu jak vyměnit orig.rádio za nové rádio (neorig) na CD. je tam kaslík na kterej se to"asi" vejde (dole). Ale potřebuji rozebrat tapec a nevím kde ty japonci zkovali nějákej ten šroubek, abych to mohl vyndat. A ještě jestli se musí koupit nějáká redukce na kabely, když to neni original radio.

Dík B.

PS: jsem tu nový a tak se předem omlouvám jestli téma někde již existuje.
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

Ahoj, tak v první řadě si budeš muset 100% koupit ISO konektor pro montáž jiného radia - stojí cca. 200Kč.
A pokud chceš se pustit do demontáže středového panelu, tak musíš vyndat popelník a tam jsou většinou 2-3 šrouby, potom 2 se nachází když vyndáš ovladače klimatizace..........a potom jen hrubou, ale citlivou silou musíš ten panel "vycvaknout" ze svorek. Opatrně - ony se rádi lámou :o).
Chce to hlavně trpělivost, pač nějaký čas to zabere.

Zdrar
....YarisMan....
bishboun
Člen Týmu

Příspěvek od bishboun »

YarisMan píše:Ahoj, tak v první řadě si budeš muset 100% koupit ISO konektor pro montáž jiného radia - stojí cca. 200Kč.
A pokud chceš se pustit do demontáže středového panelu, tak musíš vyndat popelník a tam jsou většinou 2-3 šrouby, potom 2 se nachází když vyndáš ovladače klimatizace..........a potom jen hrubou, ale citlivou silou musíš ten panel "vycvaknout" ze svorek. Opatrně - ony se rádi lámou :o).
Chce to hlavně trpělivost, pač nějaký čas to zabere.

Zdrar
No tak to si musim vytisknout abych to nezkonil. Dík za popis v sobotu se na to vrhnu. Konektor mám tak se uvidi jak to bude.

Jo ješte jesdna otázka. Kabel ze staryho radia bude stacit dolu nebo se musi nejak prodlouzit? a Pocitac mi pujde?
rendas
Člen Týmu

Příspěvek od rendas »

Na instalaci neoriginál rádia existuje redukce jukni na adresu:
http://gsm-caraudio.vltava2000.cz/store ... dsID=70015
Rendas
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

Aha, kdyby ten návod byl dříve tak bych si ušetřil mnoho času hledáním těch **** šroubků za popelníkem :P ........akorát je rozdíl , protože já u sebe abych vyndal středový panel tak nemusím vyjmout ten "tunel" s tachometrem........ :!:
....YarisMan....
Attila
Člen Týmu

Příspěvek od Attila »

Zdravím každého,

ja som akurát dnes podstúpil výmenu rádia na Yarise 99, všetko šlo hladko, až ne ten detail, že rádio nehrá :( Kúpil som ISO sadu, a nič. Žiaden zvuk, všetko šlape, iba to nehrá. Má s tým niekto podobné skúsenosti? Existujú odlišnosti v káblovaní ISO sád?

Vďaka,

Attila
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

to bude nejaka lahka somarinka najskor... zle zapojene kable na repro,alebo nieco take... prejdi si to este raz...
Andrej
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrej »

YarisMan píše:Ahoj, tak v první řadě si budeš muset 100% koupit ISO konektor pro montáž jiného radia - stojí cca. 200Kč.
Nazdar, mam rovnaky problem a zhanam momentalne ten konektor. Ty pises ze cca 200 Kč a ja som v BA zatial zohnal len za 1090 Sk v AMTEX-e. Mate niekto tip kde by som to kupil lacnejsie?
Dik.
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

nemate niekto nahodou fotku radia z yarisa 2003 na cd? zaujimal by ma zadok,ako su konektory,nechce sa mi koli tomu rozberat moje,ak by nahodou,dakujem :)))
Odpovědět

Zpět na „Yaris“