jakej fotak zvolit pro pritulku? premejslim ze bych ji nadelil k narozkam... digital, neco ne moc slozityho

ja som sesternici (21 rokov, ekonomicka univerzita :-) navrhol Canon A75 (3mpix, 3x opticky zoom, plny automat az plny manual) a je s nim spokojna. tiez poznam dalsich 2 spokojnych uzivatelov A75 a tiez som rozmyslal ze ho kupim priatelke. trosku je problem so stahovanim fotiek - fotak sa netvari ako USB disk, ale na win 98/2000 treba instalovat driver. na winXP sa daju stahovat bez problemov.Komanche píše:chlapi,
jakej fotak zvolit pro pritulku? premejslim ze bych ji nadelil k narozkam... digital, neco ne moc slozityho ;)
btw furt na to koukam, co to znamena s plutvickou? nemuzu na to prijitdrgi píše: Toyota Corolla E9 liftback s plutvickou, 1.8D
toto:Komanche píše:btw furt na to koukam, co to znamena s plutvickou? nemuzu na to prijit :Ddrgi píše: Toyota Corolla E9 liftback s plutvickou, 1.8D
ja som ju tiez dostal uz nalepenu na aute. ale na niektorych corollach nebola - asi na bielych, lebo bielu plutvicku som este nevidel :-)Komanche píše:aha, no ja mam ploutvicku jake seriovou vybavu :)
neviem, ja mam XL aj s plutvickou. mozno niektorym nestihla narast plutvicka a ked sa uz predala, tak nedorastla :-)Komanche píše:jo, potkavam jednu :) nebylo to podle me prave na verzich xl, nebo ne?