No to přesně důvod proč jsem založil tohle forum !ToyoCarE píše:je to velmi pekne,,, ale ma to hacik,,, musis mat svetla s cirymi krytmi,,, ak nemas,,tak ten efekt bude stat za prd
hmm hmm tak to mi nezbyde něž obednat čirou optiku ze státůJimmi píše:Nechci Ti brát iluze, ale profi světla jsou litá (nikoli lisovaná) z polykarbonátu, který má v zásadě lepší vlastnosti než sklo a navíc je méně rozbitný (dělají se z toho i brýlové čočky). Plexisklo je vždy nehomogenní a navíc nikdy nebudeš mít obě strany tzv. planparalaelní, tedy vlastně cosi jako stejnou tloušťku materiálu. Navíc plaxi se snadno poškrábe a nikdy nejde vyleštit, časem zmatoví.
zdar nějaký kontakt tam mám ale skus zjistit jestli by jsi uměl čirou ptiku na toyotu paseo 15 16v L5 r.v. 99 a na kolik by to vyšlo dík moc J.Badger píše:Pokud tam nemas kontakty a chces z USA neco objednat, tak mi sem pisni co by to melo byt a na jake presne auto, pripadne sem hod i obrazek a ja se ti podivam zda tam neco maji
Celerak2.0Gti píše:ten navod na angel eyes je fajn, jen me zarazil ve fotogalerii ten jeho "controller".. dle mne zbytecna krabica, by stacilo dat kazdou led samostatne a pred ni vzdy odpor a usetril by si takovou kysnu:D nicmene vypada to pekne, jen skoda ze to na 5g moc nevyuzijem