používá tady někdo CB?
chtěl bych si to taky pořidit... odměnit se pod pařez (loni byla navi)

máte s tím zkušenosti? na co si dát pozor apod.
doufám že tu nebudu šířit plky, ale jako lajk lajkovi... vysílačka na takový frekvenci co např.používají kamače, taxi, záchranky a nevím co všecko...lizzard píše:v tom hlasování ti chybí nasaný "netušim co to je"
to bych odhlasoval![]()
co to teda vůbec je?
už mám nějaky fora "prolezlý"... i o té protiváze sem už něco četLaBuS píše:4 Gongush
já si myslí, že na dnešní dobu je cena 4 tisíce za CB hodněMyslím, že pro tyto účely by bohatě stačilo něco jako "Intek M-170" apod... ale jsou to Tvé peníze
Jinak mé zkušenosti s magnetkou
= No problem
spodek byl pokrytý takovou slabou gumou a fakt jsem auťák nikdy nepoškrábal. Pro kvalitní komunikaci je nutné
mít anténu uprostřed střechy - která ti bude fungovat jako protiváha !!
Být Tebou, naboural bych se do nějakého CB fóra a nechal si tam poradit a třeba i "něco" seženeš
no ja nefím jak se temu přesně nadava, vím že to má označení ASC a na tym Walkeru se to řidíš sam kolik zrovna potřebuješ, ať nejezdíš jak šuměnka... viděl sem to jak na nějakým polským videu na youtube, tak i v praxi, ale jen na place...LaBuS píše:4 Gongush
ASC = automatický umlčovač šumu
= to má každá vysílačka, akorát některá to nemá automatické, ale hladinu propustnosti šumu řídíš potenciometrem![]()
jn..."mělo" ale co ty víš...LaBuS píše:A ta fólie proti poškrábání, to je taková ta tenoučká guma o které jsem už psala měla by to být standartní výbava v balení každé magnetky
Jen jsem vždy hadříkem setřel střechu od prachu a nečistot a super...
jak to myslíš?...jakože šla dolů i s kusem "plechu"?LaBuS píše:nevimmě Škůdka jezdila max. 140
občas sem měl ale starost jí sundat dolu
nj...ale to pak zas asi nebude mit takový dosah jak 150cm prut... navic když to strčiš za okno, tak kam ta antena "nevidí", tam nevysílá (např.spoza slupka)...ToyoCarE píše:neviem, ci je to pravda,,ale vraj existuju anteny, ktore nemusia byt na vonku,,, ale take ,co sa daju dat niekde za okno,,, treba sa na to opytat.