nosič a střešní box
nosič a střešní box
Ahoj všichni, plánuji nákup Yarise 5dv a chtěl jsem se zaptat jestli má někdo zkušenost se střešním nosičem a na něm uchyceným boxem. Mám totiž obavu že můj box, který mám na svém Avensisu bude na Yaris moc velký. Má někdo zkušenosti s těmi obyčejnými úchyty na lyže? A popřípadě jestli by mi někdo doporučil jaký střešní nosič a box koupit, jestli originál od Toyoty nebo odjinud... díky moc
-
- Člen Týmu
Střešní nosič mám od Toyoty. Nosič lyží mám obyč Hakr. Už si nepamatuji jestli byl součástí kit pro T-drážku. Není problém ho za pár korun dokoupit. Střešní box mám Thule Ocean 600 a je rozměrově v pohodě. Jestli můžu doporučit, podívej se jestli někdo vyrábí střešní nosič s tyčí která přesahuje závěsy. Ten originál od Toyoty sice krásně navazuje na karoserii ale vzadu máš jen asi 80cm ložné plochy.
Jirka - Zlín
Máme na Toyotě 5dv štřešní nosic YAK, koupený tady:
Cena slušná, zámky v ceně, na autě to vypadá good a box udrží plný i při 170 km/h naprosto v pohodě.
Velké mínus je hlučnost, pokud na nich není nic přidělaného.
Foto zde:

Kód: Vybrat vše
http://www.tzservis.com/superauto.php
Velké mínus je hlučnost, pokud na nich není nic přidělaného.
Foto zde:

-
- Člen Týmu
Musím trochu upřesnit ten box. Thule Ocean 600 jsem měl od kolegy půjčený do Chorvatska. Koupil jsem Pacific 600 (to je nová modelová řada). Volil jsem ho protože do něho nacpu lyže pro celou rodinu nebo 2 snowboardy a v létě skoro komplet moře. Je relativně krátký a hlavně je širší. Co se týká bočního větru nebyl žádný problém. Dokonce jsem nepozoroval žádný zvýšený hluk.
Jirka - Zlín