Hudba v 5. gen

vše ohledně modelové řady Celica
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Hudba v 5. gen

Příspěvek od Kotass »

Ahojte, nemá někdo náhodou udělanou zástavbu v 5.g a mohl by poradit jak je to tam s umístěním a velikostí repro, odděláním tapeců, protahováním kabelu od baterky do kufru atd. ?
Co jsem se zatím vezl tak měly celdy std. repro akorát vzadu a v tapecu nebyly vůbec díry, ale údajně pod tapecem v plechu to nachystaný je.
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

ja jsem si lamal hlavu hlavne s tim kudy protahnout ty kabely od baterky,no a nakonec jsem to nasel.(budu predpokladat,ze mas 1,6sti,protoze nevim jak je to u jinych)V prepasce mezi motorem a kabinou je otvor primo pred spolujezdcem za kastlikem,je tam takova guma,je videt dobre z motoroveho prostoru.Tak ji staci vyriznout otvor a kabel protahnout.No a dal jsem to tahnul pod tim krytem co je pod dvermi,jak je tam ten napis celica az dozadu.
celica 1,6
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Ja tahal dozadu od radia kabely pres stredovy tunel. Jinak origo to nejde pod tou listou, teda ja to tam nenasel, jde to nekde po kobercem, nebo co ja vim kde, ale pod listou ne..
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

no takhle abych to upresnil:pod tou listou mam vedenej pouze zdroj pro zesik,to aby nerusil signal pro zesilovac a repraky!jinak ty signalove kabely mam taky vedene tunelem! :wink:
celica 1,6
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Jde to v pohodě protáhnout tou gumovou průchodkou kterou vede svazek od motoru k ECU. Když otevřeš je to vlevo (od motoru) nahoře na firewalu.Nemusíš nic vrtat, řezat, jenom si s tím trošku pohrát.
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

Nějaký fotky pro inspiraci by nebyly ? 8)
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

Souhlasím tady s klukama, mel sem to taky tak. neni to problem protahnout nemusis se toho bat.
Ve dverich mam Magnaty prumer 165cm, hloubka myslim kolem 60mm a mista je tam jeste docela dost. Mam je pridelany do tapecu uplne vepredu tak ze zasahuji asi tak tretinou do bocni kapsy.
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

Pote co mi vykradly auto a vzaly co mohly sem si rekl,ze hudbu v aute uz ne!Ale casem mi ty basy zacali hodne chybet!A tak,kdyz uz jsou ty vanoce,jsem si nadelil hezkej dunivej darecek.Foto dam hned po vanocich,to by to uz melo byt kompletni :D
celica 1,6
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

takze foto mam v osobni galerii :D hraje hezky
celica 1,6
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

predni deska(kde jsou ulozeny repraky)je silna jen 12 mm :oops: a kdybych tam jeste vyrezal diry pro basreflex tak by se to jeste vic zeslabilo.A ty basreflexy tam budou jednou tak velke.Jinak moje celda je jedna pojizdna rezonance :lol:
celica 1,6
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

to musi docela dost vazit ne?
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

to ani ne tak +- 25kg
celica 1,6
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

no na 1.6ku je to docela dost :) ja vzdycky obdivoval lidi co jim nevadi auto nacpat takhle tezkyma komponentama.neber to jako rejpani, chapu ze nekoho to hodne bere, taky mam rad muziku ale tyhle mega subwoofery zastaveny ve velkych drevenych bednach jsem nikdy nepochopil :)

dyt to musi byt o ohluchnuti ne? :) doma mam 5.1 v pokoji 4x4m a myslim ze to je tak akorat vzhledem k vykonu...ty mas v aute tak 3x lepsi vykon, nepraska ti hlava? :)
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

neni to postavene na vykon,to bych tam dal jinej zesik a repraky,ale na posileni basu a taky se mi za to nechtelo utracet buhvi jake sumy.Jen to povaz,ten zesik ma jen 3x vyzsi vykon nez radio.Tedy 2x30W RMS.Radio ma nejakych 4x12W RMS.Ale je pravra,ze u nekterych pisnicek je to prebasovane,to se ale da vzdy nastavit.
celica 1,6
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Jak rikam hlavni je aby si z toho mel radost ty, to je nejdulezitejsi :) koukam ze porad mas zachovanej solidni prostor na zavazadla :) jeste ze ten kufr je tak velkej :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“