Hudba v 5. gen
- Kotass
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Hudba v 5. gen
Ahojte, nemá někdo náhodou udělanou zástavbu v 5.g a mohl by poradit jak je to tam s umístěním a velikostí repro, odděláním tapeců, protahováním kabelu od baterky do kufru atd. ?
Co jsem se zatím vezl tak měly celdy std. repro akorát vzadu a v tapecu nebyly vůbec díry, ale údajně pod tapecem v plechu to nachystaný je.
Co jsem se zatím vezl tak měly celdy std. repro akorát vzadu a v tapecu nebyly vůbec díry, ale údajně pod tapecem v plechu to nachystaný je.
ja jsem si lamal hlavu hlavne s tim kudy protahnout ty kabely od baterky,no a nakonec jsem to nasel.(budu predpokladat,ze mas 1,6sti,protoze nevim jak je to u jinych)V prepasce mezi motorem a kabinou je otvor primo pred spolujezdcem za kastlikem,je tam takova guma,je videt dobre z motoroveho prostoru.Tak ji staci vyriznout otvor a kabel protahnout.No a dal jsem to tahnul pod tim krytem co je pod dvermi,jak je tam ten napis celica az dozadu.
celica 1,6
Souhlasím tady s klukama, mel sem to taky tak. neni to problem protahnout nemusis se toho bat.
Ve dverich mam Magnaty prumer 165cm, hloubka myslim kolem 60mm a mista je tam jeste docela dost. Mam je pridelany do tapecu uplne vepredu tak ze zasahuji asi tak tretinou do bocni kapsy.
Ve dverich mam Magnaty prumer 165cm, hloubka myslim kolem 60mm a mista je tam jeste docela dost. Mam je pridelany do tapecu uplne vepredu tak ze zasahuji asi tak tretinou do bocni kapsy.
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
no na 1.6ku je to docela dost
ja vzdycky obdivoval lidi co jim nevadi auto nacpat takhle tezkyma komponentama.neber to jako rejpani, chapu ze nekoho to hodne bere, taky mam rad muziku ale tyhle mega subwoofery zastaveny ve velkych drevenych bednach jsem nikdy nepochopil 
dyt to musi byt o ohluchnuti ne?
doma mam 5.1 v pokoji 4x4m a myslim ze to je tak akorat vzhledem k vykonu...ty mas v aute tak 3x lepsi vykon, nepraska ti hlava? 

dyt to musi byt o ohluchnuti ne?

neni to postavene na vykon,to bych tam dal jinej zesik a repraky,ale na posileni basu a taky se mi za to nechtelo utracet buhvi jake sumy.Jen to povaz,ten zesik ma jen 3x vyzsi vykon nez radio.Tedy 2x30W RMS.Radio ma nejakych 4x12W RMS.Ale je pravra,ze u nekterych pisnicek je to prebasovane,to se ale da vzdy nastavit.
celica 1,6