nižší pružiny na původní tlumiče
nižší pružiny na původní tlumiče
Zdarec, má někdo zkušenost s montáží nižších pružin (koni, enzo...) cca -35 - -40mm oproti normálu na sériové tlumiče u Yarise 1.0? Je to běžné, nebo se něco může zku...t? (mám nízký kola a velkou lochnu k blatníkům...) Díky Beebob 

Beebob
Akurat som tento tyzden riesil takyto problem na SK klube. Neodporucili mi tuto kombinaciu so seriovymi tlmicmi.
Tusim TS-ko je znizene iba o 15mm a ma podla katalogu ine tlmice. Ja idem zatial vymenit iba tlmice (mam vela najazdene) za KYB ultraSR a necham zatial povodne pruziny.
Tusim TS-ko je znizene iba o 15mm a ma podla katalogu ine tlmice. Ja idem zatial vymenit iba tlmice (mam vela najazdene) za KYB ultraSR a necham zatial povodne pruziny.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
tak ja mam zase take informacie priamo z TTE DE ze pruziny TTE znizene o 30mm (AM 28848) su prisposobene a odporuca sa pouzit z originalnymi tlmicmi.
Jedna sa o progresivne pruziny a cena je tam okolo 12000,- Sk
Ak by som menil len pruziny tak len za tieto.
Inak len cely podvozok.Vogtland sa da z DE doviest za cca 18000,- Sk,H&R z ciech 28000,-Sk, KW cez 50000,-Sk, TTE 59000,- bez dph...
edit: do TTE som pisal priamo ja,takze to je z prvej ruky...
Jedna sa o progresivne pruziny a cena je tam okolo 12000,- Sk
Ak by som menil len pruziny tak len za tieto.
Inak len cely podvozok.Vogtland sa da z DE doviest za cca 18000,- Sk,H&R z ciech 28000,-Sk, KW cez 50000,-Sk, TTE 59000,- bez dph...
edit: do TTE som pisal priamo ja,takze to je z prvej ruky...
Toyota Yaris Blue 1.0 VVTI 2004
Asi 120 000 km, uz ich je citit. Idem robit mensiu generalku (kym mam na to este financie pred dovolenkou
), hlavne prednu napravu (jazdim iba mesto), musim vymenit gumicky na stabilizatore, zbrusit hrany na kotucoch a tie tlmice. Inac, vsetko je super, som velmi spokojny, kvalitne auticko.

Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Tak som nasiel na nete este jeden podvozok na yariska...neviem nic o tej znacke...cena je do 20 000sk
CO poviete? 
Kód: Vybrat vše
http://www.fahrwerke.de/de/produkte/plus_kit/