Rozprodej Yarise

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Rozprodej Yarise

Příspěvek od Mr. Yaris »

Tak jsem se rozhodl zkončit s tuningem a proto rozprodávám pár věcí z mého Yarise.
Na prodej je:
Přední nárazník (Je to origo z T-sportu ale převařený, žádný laminát)
Zadní nárazník (Dělal jsem si sám, vrch je Yaris, spodek Fábie), možno prodat i s výfukem na který je přesně stavěný

Kola (Kosei K3 7x17 s pneu Hankook S1 evo 195/40 17 - váha jednoho kola je necelých 16 kg)

http://www.live4ride.org/src/fotky//auta/9/49.jpg
http://www.live4ride.org/src/fotky//auta/9/51.jpg
http://www.live4ride.org/src/fotky//auta/9/50.jpg

Kdyby měl někdo o něco zájem, dejte vědět.
Yaris WRC
Řidič

Re: Rozprodej Yarise

Příspěvek od Yaris WRC »

skoda toho auticka, ale kolko chces za kola aj s pneu?
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Pořizovací cena byla 36 tis.. Kola jsou top stav bez jediné oděrky. Nechal jsem si přidělat i polepy (smývají se), pneu jsou minimálně jeté, bez defektu, žádné gumovačky ani jiné blbiny.
Cena 25 tis. Dohoda jistá. :wink:
Yaris WRC
Řidič

Příspěvek od Yaris WRC »

Mr. Yaris píše:Pořizovací cena byla 36 tis.. Kola jsou top stav bez jediné oděrky. Nechal jsem si přidělat i polepy (smývají se), pneu jsou minimálně jeté, bez defektu, žádné gumovačky ani jiné blbiny.
Cena 25 tis. Dohoda jistá. :wink:
predpokladam ze to asi v ceskych korunach myslis... neviem sice jake polepy myslis ale neva no musim rozhodnut predpokladam ze roztec 4x100 ne? ja to totiz chcem na corollu
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Jo, je to v českých korunách. No k těm kolům byly nálepky které se lepí na "paprsek" byly jen 4 a předpokládal jsem že když je budu často mýt (což je moje slabost :D ) tak půjdou dolů. Tak jsem si nechal v reklamce podle originálů udělat kopie.
Jo ještě ke kolům byly originál ventilky s čepičkami, ale čepičky mi ukradli :( tak jsem koupil podobné, ale už nemají vyrytý znáček "K" :(

Kola jsou dvojí rozteče, 4x100 a 4x114,3.

Cena se může zdát vysoká, ale podotýkám, že tohle nejsou žádná Allesia , ale opravdu kvalitní Japonská kola. :wink:
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

To nerob :( :(

Je to strasne krasny Yaris, ak si dobre spominam, tak si s nim na SK vyhral ako najkrajsie mimoeuropske auto. :twisted:
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Canabik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Canabik »

pozdrav yariska a posli mu pusu je to velmi krasny kusok...
rozpredavas ho celeho? ja by som mal zaujem o pruziny ak ich tam teda mas....hm?
Yaris TS 2003
www.yaris-club.com
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Kolik chces za ten predni a zadni spoiler?
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Podvozek si nechám. Když dám ty Koni na "nejměkší" tak jsou poměrně komfortní a sedí to jak přilepené. Navíc jsou skoro nové a na běžné ježdění se hodí.

Za ty nárazníky i s výfukem 7000,-
mr.neo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.neo »

Proboha proooc, vzdyt ej to silena skoda, takovy krasny auticko to bych to vecer obrecel ;-)
Yariska 1,0 Blue - 51 kW - sportovni vzduchovy filtr - sportovni a kozeny packet - LED parkovacky - H4 65W Blue - 185/60 R14 Hankook K416- 175/65 R14 Goodyear UG6 -
Canabik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Canabik »

inac podla mna taras mr.yaris...ides z toho len spravit iny projekt:P :D :D :D
skoda ten podvozok by sa mi hodil...nuz co uz...:)
Yaris TS 2003
www.yaris-club.com
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Žádný nový projekt nebude. Chci začít s autem konečně jezdit :D Už osm let to spíš stojí v garáži. Teď si ho chci spíš užít k ježdění
:wink:
Teď hodím značky do deposita a najaře se uvídí jestli tam dám nějaké elektrony nebo zůstanou plechy. Každopádně to rozprodám.
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Mr. Yaris píše:Žádný nový projekt nebude. Chci začít s autem konečně jezdit :D Už osm let to spíš stojí v garáži. Teď si ho chci spíš užít k ježdění
:wink:
Teď hodím značky do deposita a najaře se uvídí jestli tam dám nějaké elektrony nebo zůstanou plechy. Každopádně to rozprodám.
To je dobra cena, skoda ze sem si neuvedomil ze na myho Yaris ten predni spoiler nepujde... A jen za ten zadni vc. vyfuku by jsi chtel kolik?O nem bych premyslel pokud mi tam pujde....mel by mi tam sedet, ne? A ten vejfuk, mas to nejak ladeny nebo je tichej?
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

No přední by šel, ale musel by si vyměnit mřížku masky (je užší) a vybrousit kousek kolem té kapky(parkovačky) Nárazník by ji přimračil. Už jsem to někde takhle viděl. Zadní by měl sedět normálně, teda asi kromě osvětlení SPZ, ty máš myslím jedno světlo a já dvě. To by ale neměl být problém to předělat. Výfuk je sportovní, myslím WM nebo tak nějak ta značka. Tichej není :D
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Tady to je. Je to "starý" yaris s faceliftovými světly.
[img=http://img510.imageshack.us/img510/585/vitz2005ai9.th.jpg]
Odpovědět

Zpět na „Yaris“