http://rapidshare.com/files/56389815/pecm2007.avi
pokud by někoho zajímalo tady je další

http://rapidshare.com/files/59684963/PE ... III_95.avi
No hele nevim jak papá GTi, ale kilometricky to vyšlo (Praha-Parma) na 950km jedna cesta + něco málo na místě -> cca 2000km.micron píše:-FETTO!já bych měl dotaz na kolik vyjde benzín... s GTi tam a back
, fakt kvalitní video čeče
No... myšlenka srazu vzešla z fóra Celica 6.gen + organizátor je členem T20 Italia klubu takže je jasné jaká byla základnaMarťas píše:Pekny, pekny.... Ja nevedel ze to byl sraz jen celic 6.generacelibi se mi na draze ty cerne 5.generace ve 4x4.. Mno jsou tam vsechny hezke..
Jen bych mel otazku.. To si nahraval na svoji kameru? Kolik mas pixelu? Ja mam taky kamerku, ale neni to takova kvalita, kdyz to dam do pc
Sony Vegas VideoMarťas píše:Tak to potom joMalpaso píše:4MpxMarťas píše:Myslel jsem dohromady.... To je jasny 700Mb je dost... Heh spatna kvalita obrazu? to je super... na to jak je to velke, pekne zabery tam sou, musim te pochvalit.....ja mam 1,3Mpix
.... jeste jedno moudro od tebe... v jakem to delas programu? Diks
však mi víme že závidíš za chvíli to bude na letecký poště cca 5 hodin než se to loadne doufám že to autoroj neva?martin.matess píše:no na rapidshare je spatny to ze cekam treba 120 minut a pak kdyz pride ta slavna chvile tak mi to napise ze sem jiz tento mesic jeden soubor stahnul tak at pockam mesic na dalsi stazenirapidshare nenavdim, je to nejhorsi sra.ka kdyz si to nepredplatis
proto pouzivam jiny stejne rychli uploadery, ale jinak tem komu rapid funnguje to preju a tak trochu i zavidim
Jasně že nelizzard píše:však mi víme že závidíš za chvíli to bude na letecký poště cca 5 hodin než se to loadne doufám že to autoroj neva?martin.matess píše:no na rapidshare je spatny to ze cekam treba 120 minut a pak kdyz pride ta slavna chvile tak mi to napise ze sem jiz tento mesic jeden soubor stahnul tak at pockam mesic na dalsi stazenirapidshare nenavdim, je to nejhorsi sra.ka kdyz si to nepredplatis
proto pouzivam jiny stejne rychli uploadery, ale jinak tem komu rapid funnguje to preju a tak trochu i zavidim