Mio
Kupoval jsem cca pred mesicem jen vlozku (filtr). Kit sani potreba neni. Vymena papiraku za K&N je velice jednoducha diky vyrezum v gume okolo filtru (proto musis poridit filtr presne pro svoje auti) a zvladne ji kazdy. Je pravda ze diky ty gume je celkem fuska dat airbox zase dohromady (alespon teda u me) ale jak se rika "co nejde silou, jde jeste vetsi silou" a za cca 10 minut (z toho sem 5 minut premejslel jestli mam zatlacit vic nebo ne

) byl filtr na svem miste. Uz pri nastartovani byl slyset drobnej rozdil co se zvuku motoru tyce a se zvetsujicima se otackama byl zvuk hezci a hezci (podle me to nej zvucek vydava kolem 4k) i presto je motor celkove tissi a konecne nemusim mit radio tak nahlas

Samozrejme nesmis cekat ze vymenou pitomiho filtru docilis stejnyho zvuku jako borci s 200 konma pod kapotou a komplet vyfukem od remusu

Auto uz zkratka nehuci jak vysavac ale priblizuje se zvuku lepsiho auta

Nejake zvyseni vykonu nebo zlepseni jizdnich vlastnosti se skutecne nekona...nastesti jsem v to ani v nejmensim nedoufal takze zklamany rozhodne nejsem a korunek vubec nelituju. Presto vsechno sem si puvodni papirovej filtr jen tak pro sichr nechal a az pojede Beruska na svoji posledni garancni prohlidku tak ho tam puknu zpet...nymandum ktery nejsou schopny opravit drncici vyfuk nesverim sportovni filtr, jeste by mi ho nakej chytrak vyhodil a vrazil tam misto nej papirak