Barva by mi ani nevadila, jen mi tam nesedí ty prahy. Nějak ty točený nemusím. To je tak spíše na golfa, už se mi zdají dost ohrané. Jsou skoro na každém autě
Zaujimave, kazdopadne taku farbu som na Celice este nevidel.
Mne prekaza hlavne to kridlo. Dalej uz spomenute prahy a nieco mi vadi na spodku predneho naraznika. Niejako mi to nezapada to peknych tvarov tej Toyoty.
Treba se majiteli ta barva libi.. kazdopadne je na tom videt kus odvedene prace a to se prece ceni. Mne se to libi, ale svoje auto bych poladil trosku jinak
O tyhle kare psali v Tunin Magu .... co se enginu tyka, tak v tom ma akorat otevrenej filtr .... jinak je to 1.6 .... ty narazniky si delal sam (predni je kombinace origo + cosi z Peugeotu 206 a zadni je nejak poskladanej z VW Corrado) ... a prahy jsou klasicku univerzaly kopie Rieger ... celkem hnus ... ale barva se mi moc libi ... jo !!!!! a specialitka ... je to prvni Celica co jsem videl, ze nema okna v elektrice, ale na klicku )))
No třeba mu ten motor stačí. Kvůli tomu bych ho neodsuzoval. Já sám mám auto taky spíš na vzhled. Taky na litru se toho moc upravit nedá, i když by Turbínka na to šla ale na to prostě nejsou hrachy. Navíc by ten motor šel pěkně rychle do kytek, nejvíc mi vyhohovuje jezdit za 5,5 litrů na stovku.
Jo až budu mít tolik peněz, že si to budu moct dovolit, tak ať to bere klidně i 40l/100