problem s vykonom - diesel D-4D
problem s vykonom - diesel D-4D
Mam yarisa (25 000km , 1.4 D-4D) niekedy ked potrebujem na zelenej dupnut na plyn , auto sa zacne rozbiehat velmi pomaly , aj pri otackach 3000 sa turbo stale nezopne.Stava sa mi to aj na dialnici , mam zaradenu 5ku rychlost 90km/h a rychlost sa zvysuje strasne pomaly.Auto je inak velmy svizne ,na svoj maly objem velmi vykonne auto. Neviete mi poradit ? Stava sa to fakt v situaciach ked potrebujem vykon.Mal som ho uz v servise , ale len premazali TURBO a , ze na nic neprisli.
Yaris 1.4 D-4D 2005
Avensis 2.0 D-4D Wagon 2007
z anglickeho fora mi odporucili to iste , skontrolovat palivovy filter a taktiez tankovat len kvalitnu naftu.
Niekoko krat som zobral naftu na benzinke jedneho supermarketu , az po tejto informacii som si vsimol , ze to naozaj robi prave kvalita nafty.
natankoval som na shelke ExtraDiesel ( je sice drahsi asi o 3 Sk - ale to je len stovecka na nadrz) a yariisek mi slape ako maaa.
inak , mozem odporucit , mam skusenosti s vacsim mnozstvom aut , ale TOYOTA - respect - tak toto male auto s diesel motorom nato ze to je 1.4 slape riadne.
Niekoko krat som zobral naftu na benzinke jedneho supermarketu , az po tejto informacii som si vsimol , ze to naozaj robi prave kvalita nafty.
natankoval som na shelke ExtraDiesel ( je sice drahsi asi o 3 Sk - ale to je len stovecka na nadrz) a yariisek mi slape ako maaa.
inak , mozem odporucit , mam skusenosti s vacsim mnozstvom aut , ale TOYOTA - respect - tak toto male auto s diesel motorom nato ze to je 1.4 slape riadne.
Yaris 1.4 D-4D 2005
Já bych ti doporučil jinou věc.... Taky záleží, kde s tim jezdíš... Město tomu moc neprospívá - turbo se nestihne vypálit.... Vem to delší dobu po dálnici na nižší rychlost a větší otáčky a tak 10 minut to drž... Turbo se rozžhavý a zatáhne... Kamarádovi to pomohlo u jiného auta....
Toyota YARIS 1,0 TERRA COOL