Ahoj, shanim nejake male auto pro mati, do ktereho bude stacit jednou za cas nalit benzin:-) bude pouzivane denne, ale jen na male popojizdeni cca 50km max.
Zatim se mi nejvic zamlouva prave Yaris. Melo by to byt auto starsi, s cenou tak kolem 200tisic, klimatizaci a pokud mozno aspon s el. oknama.
Co me ale nejvis trapi je otazka prevodovky. Jak je na tom Yaris s automatem? Ma to cenu nebo radsi manual? Tady v republice ty automaty moc rozsirene nejsou, ale na takove pojizdeni by byl idealni.
Dik za rady
P.S.: Kdyby nekdo o nejakem dobrem kusu vedel, budu moc vdecny za info...
Automat, ano ci ne?
Nevím, jak je na tom máti s řazením, ale jestli jako ta moje (jedině automat), tak vřele doporučuju. Je to pro ni mnohem jednodušší a myslím že i bezpečnější. Pri popojíždění, při rozjíždění, na křižovatce, při předjíždění atd. se může plně soustředit na volant a situaci a ne se stresovat řazením (někteří lidé pro to prostě nemaj cit).
Osobně jsem byl s jejím autem párkrát v Praze a ten automat je fakt prudce návykovej, já bych proti němu do auta na denní ježdění taky neprotestoval.
Osobně jsem byl s jejím autem párkrát v Praze a ten automat je fakt prudce návykovej, já bych proti němu do auta na denní ježdění taky neprotestoval.
o to nejde, ze by mela s manualem problem. ridicka je to podle mne dobra, ale na to jeji cestovani by to byl velky krok dopredu z hlediska pohodli. Kdyz sem ji rekl, ze radsi automat, tak se toho uplne zalekla:-) ale verim tomu, ze po par kilometrech uz manual chtit nebude.
Ale ted je tu ta otazka s poruchovosti. Kdesi sem cetl, ze ty automaty nic moc.
a jake tam vlastne jsou? od kterych let je poloautomat a kdy normalni automat?
Ale ted je tu ta otazka s poruchovosti. Kdesi sem cetl, ze ty automaty nic moc.
a jake tam vlastne jsou? od kterych let je poloautomat a kdy normalni automat?
Ahoj
Mam 1.3 automat v plne vybave, koupil jsem to nove, mam najeto 130t zadny problem. Je to klasicky 4 st automat, do mesta idealni auto, na dalnici zadny problem, da se bez problemu jet stale 160, ale spotreba cca8l, pokud stim jezdi zena po meste (klidne) tak je to cca 6l.
Chistam se Yariska pristi rok prodat, pokud mas zajem muzeme se dohodnut.
Mam 1.3 automat v plne vybave, koupil jsem to nove, mam najeto 130t zadny problem. Je to klasicky 4 st automat, do mesta idealni auto, na dalnici zadny problem, da se bez problemu jet stale 160, ale spotreba cca8l, pokud stim jezdi zena po meste (klidne) tak je to cca 6l.
Chistam se Yariska pristi rok prodat, pokud mas zajem muzeme se dohodnut.
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jako Maxx prede mnou, mame 1.3 v automatu najeto 105 tisic Km a take bez problemu. Manzelka chtela automat do Prahy, aby mela o starost mene, kdyz jezdi s prckama a ani se ji nedivim. Nemusi premyslet, co ma zarazeno, aby ji to nechciplo - s automatem proste nechcipne a hlavne popojizdeni v kolonach je skvely.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT