Podsvícení tlačítek
Podsvícení tlačítek
Měl bych dotaz ohledně podsvícení tlačítek. Nevite někdo, prosím, zda-li jsou podsvětlena tlačítka na elektrické stahování oken, které jsou umístěna v madle dveří?
Popřípadě jak se dá dostat k osvětlení, pokud tam je?
Jedná se o Carinu E, 1,8GLi, 1995.
Předem děkuji za odpověď.
Popřípadě jak se dá dostat k osvětlení, pokud tam je?
Jedná se o Carinu E, 1,8GLi, 1995.
Předem děkuji za odpověď.
Toyota Avensis 1.8 VVTi, 95kW, 2001, sedan
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tak to ja ti nepovim, už sem to měl několikrat sice rozebrany ale až na tlačitka sem nedošel, protože nam to zatim sviti na obou Toyo... ale podle by to mělo nějak jit, pokud se dobře vzpominam tak sou tam nějaky šroubky, ale nejsem si jistej, už sem to neměl dlouho rozdělany...
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
Problém ani nemám.....koupil jsem Carinu v pátek a dávám ji dohromady......nebyl jsem si jistý jestli mají svítit i tlačítka na stahování oken , které jsou umístěné na madle....tak zjišťuji informace než se v tom začnu šťourat....
Večer není na ty tlačítka vidět....tak jsem si myslel jestli není spálená žárovka..pokud tam nějaká je.....

Večer není na ty tlačítka vidět....tak jsem si myslel jestli není spálená žárovka..pokud tam nějaká je.....

Toyota Avensis 1.8 VVTi, 95kW, 2001, sedan
- igor čistič
- Navigátor
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
jinak tak mimo soutěž, jezdim teď často s kolegovou VW Borou, tam ma osvětleny i ovladani mřižek na ventilaci, všecky tlačitka na ovl.oken a nevim co všecko... mam s ni nalitane cca 4tkm a dycky po hmatu (zvyk z Toyoty), takže je to jen otazka zvyku 

Carina E T19 2.0TD combi '96