Strešný nosič na Yaris

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
peterosbourne
Člen Týmu

Strešný nosič na Yaris

Příspěvek od peterosbourne »

Zdravim, chystam sa kupit ojazdeného Yarisa. Velmi dolezite je pre mna moznost vozit bicykle (kola :)) na streche. Ma niekto s tym skusenosti ? predsa len Yaris nie je velke auto. Nejaky problem s montazou ? Vyrazne obmedzenie pri jazde...? atd.
Vopred dakujem
Komanche

Příspěvek od Komanche »

kupovali jsme na Yarise 99 nosic, napred jsme koupili neoriginal a ten spatne pasoval, po reklamaci jsme koupili original Toyota. Je potreba pokud mas japonskou verzi dat uchyty malinko jinam nez je znaceni na karoserii, ale to vyzkousis. Dovnitr Yarsie se vejde 1 horske kolo se sundanym prednim kolem pohodlne, vyzkoseno, mozna by se vesly i dve ;) Na zahradce klasicky pocet, u nas jely nejvic 4... Jinak no problem ;)
alpo
Člen Týmu

Příspěvek od alpo »

Taky pozor na provedení.
Je rozdíl mezi nosičem na třídveřový a pětidveřový.
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

ja sem si koupil tohle, tak doufam, ze to bude fungovat :wink:
je to rozhodne levnejsi nez nosic na strechu, ale zrovna na yarise by to asi nepasovalo

http://www.akcniceny.cz/main/detail.asp?i=161353
Obrázek
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Komanche

Příspěvek od Komanche »

a to uz je u nas povoleny? vim ze to bejvavalo zakazany...
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

Komanche píše:a to uz je u nas povoleny? vim ze to bejvavalo zakazany...
doufam, ze jo. jinak jim to pujdu omlatit o hlavu 8)
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Fikus
Manager Týmu

Příspěvek od Fikus »

Musí být viditelná SPZ a koncové svítilny. ( hl. brzdové)
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
mio
Věčnej rejpal

nosice bicyklov

Příspěvek od mio »

Trosku ozivujem starsiu temu,a pytam sa ci ma niekto ku dnesnemu dnu skusenost so stresnym nosicom THULE RApid 750 a nosicom pre bicykel Proride 591? Tiez neviem ci mam kupit 2 ks bike nosicov alebo dam jeden do vnutra,ze sklopim sedadla a jeden na strechu?
Pasuje ten THULE dokonale,ci treba daco este spekulovat,
A neposkodi mi to lak na rame dveri kde sa uchytava ten KIT?
cenovo to vychadza na cca 7700Sk + 2850sk pre bike.
vid>
http://www.autoboxy.sk/
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Jirka - Zlín
Člen Týmu

Příspěvek od Jirka - Zlín »

Co se týká nosičů Thule nemám zkušenosti. Loni jsem kupoval box a vybral jsem Thule protože mi přišel hodně vymakaný a univerzální. Nosiče na kolo Thule Proride 591 kupoval kolega a musím o nich říct to co o boxu. Vymakané a univerzální. Navíc Yaris není žádný drobek a u toho nosiče je výhoda že kolo upínáš dole. Loni byly na internetu docela dobré ceny když si jich kupoval víc. Je potřeba si to pohlídat a třeba se ještě s někým domluvit.
Jirka - Zlín
mio
Věčnej rejpal

THULE

Příspěvek od mio »

Zatial asi nikto fotky nedaval ako tie nosice vyzeraju,tak trosku pridam foto pre ilustraciu.Aj priecne aj bicyklove nosice su THULE pre YARIS.
Obmedznie rychlosti je od vyrobcu myslim na max. 90km/h.
Nepocut pocas jazdy ziadnu hnusne zvuky rusive,len pri urcitej rychlosti s bicyklami na streche 50-65km/h sem tam zahra jeden ton,ktory so zatvorenym oknom nepocut.
Samotne ci uz nosice,alebo drziaky na streche nepiskaju,ani nijako inac nehucia rusivo.
samotne vylozenie bicyklov nemusim opisovat,prve vylozenie je zaujimave,ale kazde dalsie hned pochopite a je to zalezitost 2-5 sekund hore/dole.maju to premakane fakt.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Tak tenhle nosič na kola je fakt perfektní. Mám ho půjčený od kolegy a fak propracované do posledního detailu. Mám tam ještě vedle ten obyč a je to maras. Asi našetřím a koupím Thule. Fakt perfekt.

Jinak jako základní střešní nosic používám origo na Yarise (starý model), koupil jsem na ebay.de za 1500 kč. Absolutně bez problémů.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Pekné :P :P
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
denso
Navigátor

Příspěvek od denso »

Koupil jsem si originální střešní nosič u Toyoty (cca 5100). Neoriginál jsem nikde nesehnal (mám 3dv. NG) a k tomu dva nosiče na kola (Baracuda). S nosičem od Toyoty (osobně si myslím, že nosiče pro Toyotu dělá Mont Blanc) jsem nad míru spokojen a nosiče Mont Blanc Baracuda jsou perfektní. Spotřeba při namontovaném střešním nosiči, 2 x baracuda, 2 horské kola, plný kurf i zadní sedadla nepřesáhla 7l/100 (1,3). Je to náchylné na boční vítr a dosti nepříjemné při předjíždění kamionů, ale dá se na to zvyknout. Pravda, že by se s tím nemělo jet rychleji jak 120, ale dá se s tím jet i 150. :)
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
Odpovědět

Zpět na „Yaris“