Yaris - pipani standardniho radia - DOPLNENO

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
VaclavK
Člen Týmu

Yaris - pipani standardniho radia - DOPLNENO

Příspěvek od VaclavK »

na autorevue mi poradili obratit se i sem

Predpokladam, ze je to neco v nastaveni s vyhledavanim signalu ale po precteni manualu porad nejsem chytrejsi - radio nepravidelne pipa (obcas kazdych 15-20 sekund, obcas kazde dve minuty) a zaboha netusim o co by melo jit

mam tam samozrejme standardni (koncernove) radio/kazeta

zkusil jsem vse povypinat ale porad to pipa.. nejvic ve meste.. proto myslim, ze to bude neco s pritomnosti jine stanice o ktere si to radio mysli ze je pro me proste lepsi.. (obcas se take prepne sam od sebe)

pokud jede uprostred niceho s jednim radiem tak se mi to nestalo

tot zatim me pozorovani.. byl jsem s jinou veci v servisu (znackovy dealer/servis toyoty, ptal se na to a neco tam steloval ale rikal, ze nevi presne
Naposledy upravil(a) VaclavK dne stř 20.06.2007, 12:43, celkem upraveno 1 x.
garant
Člen Týmu

Re:pípání

Příspěvek od garant »

Netuším samozřejmě, co je příčinou pípání tvého rádia, ale měl jsem v předchozím autě rádio Kenwood a to takhle pípalo, pokud jsem si zapnul příjem dopravního rozhlasu a stanice, na kterou jsem si to ručně přepnul, takové hlášení nepodporovala. Rádio mě tak pípáním taky neustále upozorňovalo na nemožnost příjmu dopravního hlášení. Zkus hledat tímto směrem, třeba je to ono.
VaclavK
Člen Týmu

Re:pípání

Příspěvek od VaclavK »

garant píše:Netuším samozřejmě, co je příčinou pípání tvého rádia, ale měl jsem v předchozím autě rádio Kenwood a to takhle pípalo, pokud jsem si zapnul příjem dopravního rozhlasu a stanice, na kterou jsem si to ručně přepnul, takové hlášení nepodporovala. Rádio mě tak pípáním taky neustále upozorňovalo na nemožnost příjmu dopravního hlášení. Zkus hledat tímto směrem, třeba je to ono.
to jsem zkousel ...TA jsem vypnul.. (aspon myslim) :-)
VaclavK
Člen Týmu

Re: Yaris - pipani standardniho radia - DOPLNENO

Příspěvek od VaclavK »

VaclavK píše:na autorevue mi poradili obratit se i sem

Predpokladam, ze je to neco v nastaveni s vyhledavanim signalu ale po precteni manualu porad nejsem chytrejsi - radio nepravidelne pipa (obcas kazdych 15-20 sekund, obcas kazde dve minuty) a zaboha netusim o co by melo jit

mam tam samozrejme standardni (koncernove) radio/kazeta

zkusil jsem vse povypinat ale porad to pipa.. nejvic ve meste.. proto myslim, ze to bude neco s pritomnosti jine stanice o ktere si to radio mysli ze je pro me proste lepsi.. (obcas se take prepne sam od sebe)

pokud jede uprostred niceho s jednim radiem tak se mi to nestalo

tot zatim me pozorovani.. byl jsem s jinou veci v servisu (znackovy dealer/servis toyoty, ptal se na to a neco tam steloval ale rikal, ze nevi presne

<b>to pipani neni mozna PRIMO souvisle s radiem.. kdyz totiz dam radio volume uplne dolu, neslysim hudbu (rec apod) ale pipani se ozyva dale.. ale POUZE pri zaplnutem radiu a pouze ve meste...

neni to nejaky asistent na razeni? :-D

co se tyce vlastniho radia, dosti me stve take funkce automatickeho prepinani na posledni kvalitni stanici .. tzn. posloucham stanici , u ktere obcas preskoci ST (stereo) a ona skoci na posledni "lepsi" ale neda se to vypnout (na radiu pak skutecne sviti jen to ST vse ostatni jsem vypnul)</b>
Odpovědět

Zpět na „Yaris“