od dnes som aj ja hrdím majitelom yarisa
od dnes som aj ja hrdím majitelom yarisa
ahojte, po dvoch týždnoch (od objednávky) čakania sa dnes konečne dočkám yariska.supeeeeeer! 

Také se hlásím
Také se zde hlásím:
1.3 MMT SOL Blue Mica
1.3 MMT SOL Blue Mica
Yaruna 2007/ 1.3 MMT SOL / Blue Mica + aut. spínání světel + park. asistent (Max 190 Km/h)
Já vybíral barvu podle toho, co měli na skladě: stříbrná, šedostříbrná, stříbřitá a jeden jedinej v modrý metalíze.koJack píše:stastny to clovek ja som cakal od konca februara a teraz cez vikend idem po to
I tak jsem na něj čekal asi měsíc. (proti slibu že do týdne budu jezdit.)
Ještě (už měsíc) čekám na domontování parkovacího asistenta a polepení ochranných lišt dveří a nárazníků....
Yaruna 2007/ 1.3 MMT SOL / Blue Mica + aut. spínání světel + park. asistent (Max 190 Km/h)
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Prosím tě, kde ti to dělaj? Mě (i když trochu nedobrolně) nalepili boční lišty na počkání. A i když se objednávám, tak to je maximálně do týdne.Jakub01 píše:Ještě (už měsíc) čekám na domontování parkovacího asistenta a polepení ochranných lišt dveří a nárazníků....
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Cau, ako mas spraveny ten DEfendlock? mozes to odfotit? lebo som nad tym rozmyslal ale sa mi vidi ten stredovy kanal v ktorom je radiaca paka a rucna brzda, dost labilny a tenky....tomko píše:Ahoj, mám toyotu yaris base 1,0, klíma+defendlock,...šedá farba 1F8.
Je to supeeeeeeeeeeer. Dnes celkom svižná jazda za 4,9l.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
OK, najbližšie to odfotím. Mne to robili priamo v toyote a vždy keď idem naštartovať, tak zabudnem odomknúť dendlock a tak musím zakaždým vypnúť motor a odomknúť a znova naštartovať.
Som s defendlockom plne spokojný a nezdá sa mi, že by to bolo labilné. Možno pre tentomodel yarisa je aj iný model dendlocku
Som s defendlockom plne spokojný a nezdá sa mi, že by to bolo labilné. Možno pre tentomodel yarisa je aj iný model dendlocku
- bruno75
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Nechem vam brat iluzie o defendlocku ale pre zlodeja nie je nic lahsie ako vyslapnut spojku a odtiahnut auto kde len chce.
No ale pozitivne je, ze Toy sa nekradne, teda nie tolko ako napriklad Skoda...takze riziko ukradnutia je minimalne aj bez defendlocku. Skor si to dat poistit a kludne spavat.
No ale pozitivne je, ze Toy sa nekradne, teda nie tolko ako napriklad Skoda...takze riziko ukradnutia je minimalne aj bez defendlocku. Skor si to dat poistit a kludne spavat.
Yaris NG 1,3 VVT-i Terra Cool