Ps. jeste mam pocit, ze je to lepsi kdyz je vedro a cim je vetsi zima tim je to horsi, .. proste uzasny priznaky
vítr cloumá s autem - co stím/ čím to je
vítr cloumá s autem - co stím/ čím to je
poslední dobou když jedu ve větru tak mi corolka hrozne zataci s porivama větru, nemate nekdo podobnou zkusenost? dale je taky neklidna na nerovnostech, minulej rok napodzim jsem menil zadni tlumice (chtel jsem i predky, ale mechanik mi rek ze ty jsou dobry), takze jsem mel podezreni na spatny tlumice, ale na testu mi rekli, ze jsou OK. A aby to bylo jeste lepsi tak jsem minulej tejden prosel v pohode technickou, takze si myslim, ze to nebude ani zpatnej cep rizeni. takze fakt nevim co s ni, asi ji dam proklepnout do toyoty, jenze emil frey nema zatim stolici na tlumice, bude prej az v lete a otevrou cernej most, tak asi pockam do toho srpna a necham otestovat tlumice ulozeni a geometrii kol 
Ps. jeste mam pocit, ze je to lepsi kdyz je vedro a cim je vetsi zima tim je to horsi, .. proste uzasny priznaky
arcci
corolla EE111 HB ; 1,3 4E-FE 99; 63 kW/5400
Honda JAZZ 1,4 / 73 kW ;i-VTEC 2009
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Mozna silentbloky.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- SolidSnake
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
tak dneska jsem se konecne odhodlal k cinu a zaves auto do servisu, vysledek:
-všechno je v pořádku, jak tlumiče tak celej podvozek
, myslej si že je to gumama, že prej už maj horší kord (změklej) , doporučujou výměnu alespon prednich kol a geometrii vozu
, moc se mi do toho nechce kdyz maji gumy jeste skoro 4 mm.., ale asi to udelam (precejenom je levi predni trochu sjety ke stredu (na kraji 4mm a u stredu 3
))
-všechno je v pořádku, jak tlumiče tak celej podvozek
arcci