motor a elektrika 7mge
-
- Člen Týmu
motor a elektrika 7mge
Prodám motor i selektrikou 7MGE motor je po výměně těsnění pod hlavou, ale bohužel klika je potřeba nechat přebrousit.Motor má najeto 201 000 a nějaké drobné. Cena:5 000Kč sleva možná
Naposledy upravil(a) HappyHippo dne stř 09.05.2007, 19:54, celkem upraveno 1 x.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: motor a elektrika 7mge
ta cena je nesmylsná,motory GE ( NA ) se v dobém stavu prodávají po 15tis, s kleklou klikou do 5tis...HappyHippo píše:Prodám motor i selektrikou 7MGE motor je po výměně těsnění pod hlavou, ale bohužel klika je potřeba nechat přebrousit.Motor byl rozebrán kvůli těsnění pod halvou,hlava není zkroucená jen ta klika.Prováděla se výměna šal, ale jaksi to nevydrželo motor má najeto 201 000 a nějaké drobné.Motor jinak šlape jako hodinky.vše bylo najeto po dálnici motor je jinak v dobrém stavu. Cena: 15 000Kč sleva možná
výjimkou nejosu ani celé supry za 7,5-10tis s kleklým motorem..
jinak "jen sbrousit kliku " znamená :
výbrus a srovnání kliky -cca 2-2,5tis
vyuhlování ojnic - 500/kus
nová kliková a ojniční ložiska max 3tis sada obyč
nové tesnění pod hlavou -1000,-
a apk ji hodně rychle střelit neználkovi, protože
pokud člověk chce aby to po tajkovéhle opravě ( kterou nektěří považují za rádoby "GO spodku" ) najelo dalších alespon 30tis a ne aby to dopadlo
HappyHippo píše: Prováděla se výměna šal, ale jaksi to nevydrželo [/quote ]
tak jetřeba :
nové olejové čerpadlo ( pouze u toyoty ) - cca 8-8,5tis ( ješte loni stálo 4,5)
lepší šály ( ACL nebo ACL sport ) +1500,-
hodí se i nové hlavové šrouby -jeden nikdy neví kolikrát už byly použité cca 1500,- ( opet pouze u toyoty, puvodní cena 900)
vodní pumpa ( dovoz jpn ) cca 1100,-
a kvalitní olej - což v žádném případě neznamená 5w40 za třeba 2tis kč/ litr ale olej který ten motor skutečne potřebuje..
většinou se přijde i na to že jsou v háji pístní kroužky .. cca 2tis,...
2x - 3x výmena kvalitního zábehového oleje pokrátkém intervalu a potom stálá nápln ( cele cca 8tis )
také nechápu co prodávající myslí tím Motor jinak šlape jako hodinky. ale asi vubec nic neví o funkci motoru
je to jako by napsal : "auto je bez motoru, ale na dálnici vytáhne i přes 200km/h ":D
-
- Člen Týmu
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ano jenže o jiné motory je zájem, navíc tady není "neco v prdeli" , pokud s euvilnila klika v hlavním uložení tak díky konstrukci axiál začala cestovat i do strany, což se muselo projevit i na ojnicích, takže v podstatě ten motor je KO, je to klasický pro blém super, tady u nás v CR jakmile má supra víc jak 160tis tak nekupovat, protože bud je před GO a ty tu GO budeš muset udělat, nebo GO dělal jouda a musíš ji udělat znova ( většinou to vyjde ješte dráž než v prvním případě - pokud ho lze ješte zachránit ), nebo byla GO dělaná v Toyote a od toho už ruce uplně pryčHappyHippo píše:Tak to jsem nevěděl, že je to za tak málo.Jiné motory mají nějakou cenu i když je tam něco v prdeli.

Víš kolikrát byla před tebou broušená klika ?? pokud je broušená už podruhé tak nemá cenu klikovku používat a musíš sehnat jinou ( a věř mi to je docale voser - nakonec jsem to vzdal a dovezl si novou z US za 18tis

BTW ode mne chodí NA motory v dobrém stavu ( přemeřená komprese, tak oleje, nová vodní pumpa a olejové čerpadlo, těsnění pod makovicí, gufera ventilu a vaček ) za 15tis NA, případně po GO za 30tis ( NA ) až 80tis ( GT ).
Bloky se nerozbíjí ty vydrží až k 800PSů, takže tech se všude váli fura, jenže klik je nedostatek. Hlav na NA je také dost.
Já jsem třeba před dvěma měsíci koupil NA v chodu s elktrikou a dobrej za 5tis.. ted jsem do nej nasypal 10a vím že dalších 80-100tis najede pokud se k nemu bude majitel dobře chovat. Pokud si ho nechám já tak 150-200

Skutečně ta cena je nesymylsná. Pokud by to byl turbínovej motor tak i KO muá nejakou cenu ( kvuli elektrice ) ale NA kabelovejch svazku je fura všude ( v hradešíne jsme kupovali svazek za 800,-, rozdělovač novej stojí 1500,-, cívka zapalování kolem 1000,- - nová z US ).
Takže NA elektrika moc cenu nemá...