Ale jo tak trefil sem se... s altíkem... i když konektor sem zrovna nepředpokládal, každej altík na celice bude potřebovat nový "střeva- uhlíky atd" ale to se pozná jen tak, že baterku najednou nenabíjí, nic by svítit kromě ní nemělo- a ani ta nesvítí

jen klesá voltage a neni na 3/4. Pamatuju si jak se mi to stalo na šumavě a jel sem do prahy bez dobíjení když mi bylo divný že je na 1/2 místo na 3/4... pěkně sem spořil energii... svítil jen na pozičky

radio off a modlil sem se

jen tak-tak

připadal sem si jak jouda s teslou co nemůže najít nabíjecí stanici... celkem psycho

když nevíš jestli dojedeš a kam... kdysi sem volal mýmu automechanikovi a odpověď byla: nooooo zkus to... možná dojedeš

Bylo to těsně... uff

ale zážitek to byl...

někde u řitky sem už musel rožnout světla- byla tma jak to tak v řitce bejvá

a to už bylo psycho

Jinak co se altíků týče, je lepší si nechat renovovat svuj starej Denso.... když fachal, za pár kaček od někoho, kdo to umí, než brát jinej použitej a nebo zbytečně utrácet za novej... ty japonský altíky jsou "user friendly" a jsou defakto po výměně střev nesmrtelný.
To mě tak napadlo... každou 5G to čeká... já mam tu výhodu/ nevýhodu že moje je 1989... takže to co se stalo mojí, se teprve stane dalším
u toho altíku bych tedy předpokládal životnost uhlíků a střev cca do 240000 km.... 250000 což je solidní... životnost. Po renovaci máš klid na dalších 250.000km