Navigace TOM TOM
- Tomi71
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Navigace TOM TOM
Ahoj Priusáci. Máte někdo navigaci TOM TOM? Taťka senior si do své Corolly Verso 2005 bez předchozí porady zakoupil v Datartu od navigaci GPS Tomtom GO CLASSIC 6" a nejsou slyšet žádné hlasové poknyny, nejde žádný zvuk. Já osobně bych to asi nekoupil, rozmluvil bych mu to, ale on to má zaplé pořád i když jede na své pojíždky po okolí a cche, aby to na něho hlavně mluvilo a varovalo při překrořčení rychlosti a upozornilo na radary. Měl předtím nějakou neznačku Navitel nebo Autodriver, ale ta mu odešla do věčných lovišť. Mluvil na něho před tím Pavel Liška a byli s tím s babičkou spokojení, já bych asi chytl nerva jak mi furt říká "Já bych brzdil"
V nastavení jsou zaškrtnuty všechny hlasové pokyny. Kde může být problém? Kam nebo na koho se obrátit? Zaregistroval jsem ho na stránce TOM TOM i se zařízením, ale ta jejich podpora je tam kostrbatá, člověk se nic nedozví. Děkuji

Toyota Prius HSD II, 1.5., r.v. 09/2007
Toyota Corolla Verso, r.v. 2005, 1.8. benzin/LPG
- Tomi71
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Navigace TOM TOM
Díky, JO smartpohne má, i ve svých 80 surfuje na netu a facebooku. Tam bude někde nějaká chybka, musím znovu projít, jestli tam není nějaká lišta s regulací hlasitosti, možná je to někde potlačené. Mluvčího jsme mu právě nastavoval, Liška už tam nejde
Když tak zajde do Datartu.

- Tomi71
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Díky, no nevím, mobil je pro něho mrňavý, já vím, že chce hlavně hlas, ale bude se i dívat a ani nemá velký tarif na data atd. Při každém sednutí do auta aby zapínal gps a mapy v mobilu by asi nechtěl. Závada byla oddstraněna - poradil borec na forum mobilmania:
V hlavní nabídce je na spodu lišta s regulací hlasitosti a vpravo od ní je malý kruhový piktogram s vypnutím/zapnutím hlasových povelů...
Nastavil jsem a asi to bylo ono, dnes to vyzkouší. Já věděl, že to bude nějaká blbost, kterou jsem přehlídl.
V hlavní nabídce je na spodu lišta s regulací hlasitosti a vpravo od ní je malý kruhový piktogram s vypnutím/zapnutím hlasových povelů...
Nastavil jsem a asi to bylo ono, dnes to vyzkouší. Já věděl, že to bude nějaká blbost, kterou jsem přehlídl.
my sme kúpili tomtom určený prioritne pre kamiony a absolútne spokojnosť. Osobne to používam radšej ako mobil. Rovnako som nevedel spustiť zvuk ale 11 ročná dcéra to poriešila 

Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000