EPC - návod na setup

zdokumentovali jste nějaký postup? tady je ten pravý prostor pro zveřejnění
Odpovědět
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

EPC - návod na setup

Příspěvek od Beaver »

Po instalaci programové části nemá EPC žádné katalogy a pokus o vstup do Part Number Translation skončí marně:

Obrázek

Takže klikněte na CD setup, poté na CD setup ještě jednou, viz obr.:

Obrázek

Doporučuju pracovat jen s jedním regionem a necpat tam dva zároveň, mě se aspoň potom tak jako tak nezobrazí komplet modely z obou, ale jen z jednoho. Vybraný region zaškrtnete (v tomhle případě evropské modely) a vyberete ADD. Vyskočí okýnko, v tom zvolte CD co máte k dispozici a pak OK).

Obrázek

Vybraná CD se zobrazí v příslušném chlívečku a zatím se nic neděje. Můžete případně přidat i další region stejným postupem, ale jak už jsem psal, mě se to moc neosvědčilo. Jakmile máte už vybráno, klikněte na Exec nebo stiskněte F10.

Obrázek

EPC vás postupně vyzve ke vložení vybraných CD (aktuálně požadované je označeno jako Target CD). Buď je vypálíte (potom budete potřebovat alespoň pár prázných CD :D ) nebo použijete emulátor (já mám daemon tools a funguje to perfektně).

Obrázek

Pokud všechno proběhlo OK, bude teď v hlavním menu už tlačítko Part Number Translation použitelné a můžete vybrat model auta. Pokud nemáte VINko, tak nejdřív klik na Search u Model name/Catalog code a vybrat odpovídající model a pak Search u Model - tam vyberete co nejvíc odpovídající auto (typ kastle, řízení vlevo/vpravo, motor,...). Výsledek by pak měl vypadat jako na obrázku. Pomocí F10 už pak jdete rovnou na díly.

Obrázek

Vybírá se následně kategorie dílů, pro ilustraci tu mám obrázek podtlaků pro 7M-GTE - jedna z nejužitečnějších věcí pokud rozeberete motor nebo jeho část a pak uvažujete, kam ta ptákovina vlastně vedla...

Obrázek

:wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

Vybírá se následně kategorie dílů, pro ilustraci tu mám obrázek podtlaků pro 7M-GTE - jedna z nejužitečnějších věcí pokud rozeberete motor nebo jeho část a pak uvažujete, kam ta ptákovina vlastně vedla...

mno to je fakt užitečný ty podtlaky, i když jsme to s bráchem zvládli zapojit na 3S-GE i bez softu, ale párkrát jsme nakoukli na druhej motor pro radu ;)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

to beaver
tak to dělám ale jak zmáčku to F10 tak hned tam skočí ta hláška vložtem cd i když ho tam dám a kliknu tak nic pořát vložte Cd a opakujte akci to je problém
jo ty to máč nainstalovaný na disku C a ja nadisku D kde nemám systém ale to by mohlo být jedno aspon při instalaci je možnost výběru
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Celerak2.0Gti píše:mno to je fakt užitečný ty podtlaky, i když jsme to s bráchem zvládli zapojit na 3S-GE i bez softu, ale párkrát jsme nakoukli na druhej motor pro radu ;)
Ja druhej motor nemam :P
Petr píše:to beaver
tak to dělám ale jak zmáčku to F10 tak hned tam skočí ta hláška vložtem cd i když ho tam dám a kliknu tak nic pořát vložte Cd a opakujte akci to je problém
jo ty to máč nainstalovaný na disku C a ja nadisku D kde nemám systém ale to by mohlo být jedno aspon při instalaci je možnost výběru
Zacinas me stvat :D Pripadne se nekdy muzem domluvit a pres Netmeeting bych se ti na to kouknul. Je to divny jak to popisujes, napada me jedine, ze program je zblblej z toho disku D, muzes to zkusit nainstalovat misto toho na C, mista to zabere absolutni minimum (pokud nekopirujes obsah datovych CD na HDD).
Lexus IS200
Lexus RX400h
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

neboj zkusím to s pc nemám problém tak mě to samotného štve zkusím disk C
Floki
Věčnej rejpal

instalace

Příspěvek od Floki »

Musíte mít na disku na který to instalujete maximálně 2gb volnyho místa,ted se tím nejsem jistej ale vím jistě že maximálně 3gb
Toyota Carina E 2.0 GLI
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: instalace

Příspěvek od Beaver »

Floki píše:Musíte mít na disku na který to instalujete maximálně 2gb volnyho místa,ted se tím nejsem jistej ale vím jistě že maximálně 3gb
Ta nova verze je uz OK a funguje spravne at mas mista kolik chces.
Lexus IS200
Lexus RX400h
Floki
Věčnej rejpal

Re: instalace

Příspěvek od Floki »

Beaver píše:
Floki píše:Musíte mít na disku na který to instalujete maximálně 2gb volnyho místa,ted se tím nejsem jistej ale vím jistě že maximálně 3gb
Ta nova verze je uz OK a funguje spravne at mas mista kolik chces.
a co je to za verzi? můžeš mi napsat kdes ji sehnal? jestli máš rychlej net můžeš mi ju poslat na mail :D
Toyota Carina E 2.0 GLI
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Rychlej web bohuzel nemam. Stahoval jsem to z nejakyho torrentu spolu se vsema aktualnima datovyma CD, je toho cca jedno plny DVDcko.
Lexus IS200
Lexus RX400h
Odpovědět

Zpět na „Návody, příručky, manuály“