Takže klikněte na CD setup, poté na CD setup ještě jednou, viz obr.:

Doporučuju pracovat jen s jedním regionem a necpat tam dva zároveň, mě se aspoň potom tak jako tak nezobrazí komplet modely z obou, ale jen z jednoho. Vybraný region zaškrtnete (v tomhle případě evropské modely) a vyberete ADD. Vyskočí okýnko, v tom zvolte CD co máte k dispozici a pak OK).

Vybraná CD se zobrazí v příslušném chlívečku a zatím se nic neděje. Můžete případně přidat i další region stejným postupem, ale jak už jsem psal, mě se to moc neosvědčilo. Jakmile máte už vybráno, klikněte na Exec nebo stiskněte F10.

EPC vás postupně vyzve ke vložení vybraných CD (aktuálně požadované je označeno jako Target CD). Buď je vypálíte (potom budete potřebovat alespoň pár prázných CD

Pokud všechno proběhlo OK, bude teď v hlavním menu už tlačítko Part Number Translation použitelné a můžete vybrat model auta. Pokud nemáte VINko, tak nejdřív klik na Search u Model name/Catalog code a vybrat odpovídající model a pak Search u Model - tam vyberete co nejvíc odpovídající auto (typ kastle, řízení vlevo/vpravo, motor,...). Výsledek by pak měl vypadat jako na obrázku. Pomocí F10 už pak jdete rovnou na díly.

Vybírá se následně kategorie dílů, pro ilustraci tu mám obrázek podtlaků pro 7M-GTE - jedna z nejužitečnějších věcí pokud rozeberete motor nebo jeho část a pak uvažujete, kam ta ptákovina vlastně vedla...