Tak sem dostal info od bráchy, že prej u piv v lednici to nefunguje

Že HDR prej fachá jen v kombinaci nebe-předmět-stíny... tak příště

Já to zkoušel v garáži nejdřív, a taky prdlajs rozdíl. No to sem zvědavej...

No bez i s HDR to nefotí tak dobře jako muj foťák Sony... ani omylem, ale jako oproti starším 4.3 4.4.2 atd founům/ tabletům to je lepší to jo

to o dost.
Jako ale fakt klouže... Z5 compact, Mko neklouzalo... mělo vychytanej zadní pogumovanej kryt... to byla dobrá! vychytávka... kloužou totiž všechny founy... dal by se stříknout tekutou gumou... aleeee zatim ne, udělám to až mi fakt upadne-vyklouzne a naseru se

Sony M se krásně přilepil... nebyl to "klouzek"... To byla výhoda vyklápěcích founů, nikdy nevyklouzly...

takže se můžem těšit znova....
Sony cmd-Z1 měl ho fogi kdysi, masírka jako svině

pštrosík

ne nechtějte vědět kolik stál

.... byl na firmu

byl revoluční, člověk měl pštrosíka a netahal ty těžký krabice s mega bateriema

..... vytáhnout anténku a pokus o hovor

vyklopit mikrák.... Halooooo
cmd Z5, nádhernej design....

krásnej kousek, ten sem miloval.... tohle byla frajeřina.... radost z toho telefonovat... zaklapnout... supr mašinka. Famozní design. jen škoda že nebyl z hliníku, jen stříbrnej plast...

Ale byl to požitek z telefonování.... perfekt strojek. Fantastickej design... člověk si připadal jako boss... když ho měl.... byl mafiánskej

Člověk měl fakt požitek z telefonování... to už jakoby nejde

Ten telefon cmd Z5 ti prostě zvýšil sebevědomí... před hovorem i během něj... šéf

Nechápu to ale bylo to tak... asi i jak ho měl člověk na tváři tak to nějak působilo, nebo co

No prostě CMD Z5 je nej co byl požitek z telefonování... jojo.... agent cmd Z5

No dá se říct že od tý doby mě už telefonování nebavilo... tohle bylo úžasný.
Pak už byl poslední pokus CMD Z7

Nebyl ale tak sexy jako Z5 a navíc měl mega chyb.... prostě Hw-Sw napikaču.... K.O.
Takže logický je používat pro Sony Z5... Z5 compact atd... víme proč

Z1 taky proč ne... ale ne Z7

Z7 byla tragedie.... Takže prostě Z1/Z5 názvy XZ1 compact/ Z1/ Z5/XZ5/Z5compact atd...
No a proč to píšu... protože to byly dost dobrý mašinky a i teď Sony umí, otázka je jak bude vypadat vyklápěč....

Jmenovat se ale bude Z1 nebo Z5.... a něco
Pak sem měl a mam schovanýho samsung X600 Ten se ofiko neprodával.... ale měl jednu vychytávku, 360° foťáček.... rotační... buďto byl zaklaplej, nebo si si moh rotovat 360 fotit zepředu, zezadu... jakkoliv

byl vyklápěcí jako světla na celice proto mě dostal

Nic podobnýho nikdo neudělal... A mam ho pořád... schovanej.... baterka drží a fachá

Mělo ho jen pár lidí... ale používal sem ho celkem dlouho...
Pak mě dostal Samsung D500E

Ten byl hustej... telefonovalo se totiž podobně příjemně jako se Sony CMD Z5---- vysouvací mechanismus.... ten sem měl nejdýl.... ale pak spadnul na beton a k.o. Ale taky zajímavá koncepce.... vysouvací místo vyklápěcí... "to má taky něco do sebe" pro nový smrad founy.... jako inspirace... D500E byl muj miláček....
Pak přišly smradfouny... tak sem měl nějakej noname od operátora.... zdarma... zvyk sem si... pak Sony Xperia M....ten držel... a až teď Sony Xperia Z5 compact... no už nejedu ty nej

Ale baví mě to pořád... No další bude prostě vyklápěcí, nebooo vysouvací.... to je snad jasný
+ ještě mě napad jeden foun co mě bavil... design supr, aleee hlavně ten povrch co měl... byl pogumovanej a působil fakt odolně.... ne ten by nevyklouznul.... to byl povrch!!!!
Siemens ME45, ten byl i po 1/2 *1 roce roce používání klidně jako novej.... supr matroš povrchovej. A skvělej design k tomu... tohle sem měl taky rád... Siemensy sem moc nemusel, aleee tenhle byl vyjímečnej... jo byl a je....
Tohle je velká inspirace jak dělat nekluzký smart founy... matroš je.... byl... otázka je proč se neaplikuje

No neaplikuje se proto, aby se prodávaly další a další... Aleeee to je špatně

Výrobci jsou jen rádi že to klouže...

jen ať to klouže...

Aleeee přijde jeden co mu to nebude klouzat.... nasere všechny... a pak nebodou klouzat žádný

kdo ale bude ten drsoň drzoň

Sony to zkusili u Xperia M.... jo fachalo to

řikám