Cvrdlikani remenu

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
lukeec
Člen Týmu

Cvrdlikani remenu

Příspěvek od lukeec »

Ahoj, uz se to tady jednou resilo ale mam 2.0 85kw a pri zrychlovani me v rozmezi 1500-2000 je slyset asi remen. Kdyz stojim na miste tak mi to neudela. Zacalo mi to delat od doby kdy se vymenili rozvody a oba remeny (Meyle). Myslel jsem si ze je to od altiku tak jsem koupil novej napinak ale nepomohlo to, a voda postrikat me taky nepomohla. Remen naplej je dost, muzu s nim hybat tak 1-2cm. Akorat co jsem vypozoroval tak remeny celkem dost vibruji, asi tak centak, kdyz stojim na volnobeh, tak lita, a u napinaku altiku to taky dost vibruje nahodu dolu. O vikendu bych sem mohl dat video. A jeste jedna vec, jak moc se ma zahrivat servo rizeni? Obcas se v nem ozvou zvuky jak kdybych tahl kovovej ponk po podlaze :D a je celkem teply :D
lukeec
Člen Týmu

Re: Cvrdlikani remenu

Příspěvek od lukeec »

Tak se problem vyresil, bylo to remenem. Gates uz je tichy.
jarson
Věčnej rejpal

Re: Cvrdlikani remenu

Příspěvek od jarson »

to je ale zaujmave :roll:
detto situaciu som pred casom mal ja. Nejako tak preventívne som vymenil remen na altiku u cariny z roku 96, lebo bol pôvodný. Nic mu nebolo, len proste mechanik co sme robili udrýžbu si to vsimol a že to stojí pár eur a urcite vymenit, vsak má viac rokov ako on pomaly....Lúštením zbytkov písma som zistil že bol Gates ( auto už montované v anglicku). Kupil som ale VAICO ( iny v danom rozmere vtedy nebol) a taktiež zacalo cvrllikanie , ale nie hned , asi tak po 1000km. Výmena za Gates a ticho. Fakt zaujmavé.
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Odpovědět

Zpět na „Avensis“