Vstřiky Avensis T25, 2.2 D-CAT

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Krhel
Člen Týmu

Vstřiky Avensis T25, 2.2 D-CAT

Příspěvek od Krhel »

Ahoj,
možná zde již bylo zmíněné, ale vstřikovače nejdou repasovat - neexistuje opravná sada. Pozor na firmy, které případnou repasi nabízejí. Počítejte maximálně s vyčištěním vstřiků.

Mám čersvou zkušenost. Vstřiky byly vyčištěny a otestovány ve STAHLGRUBER CZ s.r.o. Všechny "faild" - nízké dodávky paliva a netěsnost do přepadu.
Bez dostatku informací jsem vstřiky zaslal do firmy nabízející repasi - Profirepas.cz, která inzeruje, že se jedná o VELMI KVALITNĚ provedenou opravu dle německých standardů, odpovídající stavu nového dílu a z tohoto důvodu jsou schopni poskytnout 2 letou záruku.

První, co mě po údajné repasi zarazilo, bylo nedodání kalibračních kódú vstřikovačů pro řídící jednotku. Následně jsem zjistil, že jeden vstřik má jiné sériové číslo a tím pádem i zcela jiný kalibrační kód o čemž mě nikdo neinformoval.
Přesto jsem po dohodě s mechanikem nechal vstřiky namontovat. Mechanikovi se po zkušební jízdě kvalita repase nezdála a tak jsem je nechal opět otestovat (STAHLGRUBER CZ s.r.o.). Výsledek totožný s prvním testem před repasí (nízké dodávky paliva a netěsnost do přepadu).

Rozhodl jsem se tedy k odstoupení od smlouvy a nutno uznat, že mi firma bez problémů celou částku za "repasi" vrátila. Měl jsem vše podložené konkrétními hodnotami z testovací stolice, které jsem jim předal. Veškeré jednání bylo korektní, mají skvělá hodnocení od uživatelů, proto mě velice mrzelo, že na mě tenhle podvod s "repasí" zkusili...
Avensis 2.2 D-CAT kombi '07
Auris 1,6 Dual-VVT-i - prodáno
Carina E 1.8 kombi '97 - prodáno
cyril
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Vstřiky Avensis T25, 2.2 D-CAT

Příspěvek od cyril »

Co budeš dělat? Já se modlím aby vydržely co nejdéle nejlevnější jsem našel okolo 12 tis... kus.
Toyota avensis 2,2 d cat 130kw průměrná spotřeba 7.6L-8,5L
Fiat punto 1,2 44kw průměrná spotřeba 6.4L
Krhel
Člen Týmu

Re: Vstřiky Avensis T25, 2.2 D-CAT

Příspěvek od Krhel »

cyril píše:Co budeš dělat? Já se modlím aby vydržely co nejdéle nejlevnější jsem našel okolo 12 tis... kus.
Budu pořizovat nové za cenu jakou zmiňuješ... Dlouho jsem se rozmýšlel, zda investovat takovou částku do 12 let starého auta, ale nakonec jsem si spočítal, že se mi to vyplatí.
Avensis 2.2 D-CAT kombi '07
Auris 1,6 Dual-VVT-i - prodáno
Carina E 1.8 kombi '97 - prodáno
Odpovědět

Zpět na „Avensis“