Tenhle rok byla prostě poslední STK 2018 je do 2020, nechci už cálovat 2900,- za tenhle nesmysl... nechci cálovat za povinný ručení...
Celica bude chtít bejt VIP... jen já a muj mechanik víme o ní všechno.
Kdysi jsem se bavil s člobrdou na srazu, profíkem a prej se jezdí "jakoby" na kontrolu 1x ročně asi za 500,- máš průkaz sportovního vozu/ veterána... dál nevim
Zajímalo by mě např. co se stane, protože si chci nechat i 1 značku 1AL 7728 doma, stejně jako mam AED 8134... a budu chtít 3. veteránskou... jak se to vyúřaduje?
Ztráta značky... zase inspektorát... ale dá on sám veteránský? Asi jo...
Je možný si dát na zakázku numero veteránský značky? jako normální? nebo ne... a jak to všechno funguje, vůbec tomu nerozumim... asi nebudu sám.
Neřešim takový ty kokotiny... jako že blabla neměl bys jezdit jinam než na sraz atp píčoviny... stejně potřebuješ natankovat atd... ale prostě vim prdlačku a chci vědět všechno.
Pojištění by mělo bejt 0 v jakýkoli pojišťovně? povinný? nebo jsou u nich rozdíly? co člověk potřebuje je střet se zvěří a pojištění skel... atd... jde to aplikovat i na veterány? no nevim o tom nic a kdyby tu někdo věděl všechno, byl bych fakt rád

Kam zajít nejdřív... kam pak? sem?
Má přihlášení jako veterána nějakou nevýhodu? Kromě keců že s tim můžeš jen nasrazy atp píčoviny...

Resp. jaká je výhoda nemít auto na veteránských značkách? ? ?