Zdravím páni kolegové.
Obracím se na Vás s dotazem. Vezl jsem v autě (Auris 2016) delší desku, která mi čouhala ze zadních dveří. Celou cestu "k mé radosti" pípalo upozornění na nezavřené dveře a to dost intenzivně. Nevíte náhodou, jde toto pípání nedovřených dveří nějak vypnout?
Dík!
Pípání při otevřených dveřích.
Pípání při otevřených dveřích.
Auris 1,6 Dual VVT-I, Auris 1,6 Vavematic
-
- Věčnej rejpal
Re: Pípání při otevřených dveřích.
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne čtv 07.09.2023, 18:38, celkem upraveno 1 x.
Dík za vyčerpávající odpověď.
A citat vies?
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
Vážený pane farnelli.
Úvodem mé odpovědi bych Vás rád uspokojil - ano číst umím!!
Já oproti Vám toto fórum beru jako nástroj ke vzájemné komunikaci a pomoci mezi uživateli. A tak, když se slušně zeptám na problém a druhý mi v nejlepším úmyslu pomoci slušně odpoví (i když se týká staršího modelu) , tak mu opět slušně poděkuji. On oproti Vám chce pomoci a pouze "nemachruje jako vševěděl" tím nejubožejším způsobem.
Myslím, že mnohem kulturnější by bylo na problém slušně upozornit a případně dát odkaz na správné řešení. To je vše a přeberte si to jak chcete!
S pozdravem
Úvodem mé odpovědi bych Vás rád uspokojil - ano číst umím!!
Já oproti Vám toto fórum beru jako nástroj ke vzájemné komunikaci a pomoci mezi uživateli. A tak, když se slušně zeptám na problém a druhý mi v nejlepším úmyslu pomoci slušně odpoví (i když se týká staršího modelu) , tak mu opět slušně poděkuji. On oproti Vám chce pomoci a pouze "nemachruje jako vševěděl" tím nejubožejším způsobem.
Myslím, že mnohem kulturnější by bylo na problém slušně upozornit a případně dát odkaz na správné řešení. To je vše a přeberte si to jak chcete!
S pozdravem
Vážený , pane vifaii
Tým s tebou tuto debatu končím.
Toto sa dá chápať rôzne....vifai píše:Dík za vyčerpávající odpověď.
Tým s tebou tuto debatu končím.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
Šíří se to jako mor. Lidi jsou líní něco hledat, je jim líto vlastního času, tak se nejdřív zeptají (stejně u nás v práci). No a na hádání pak mají zase času dost. Páč ho ušetřili při tom hledání 

Toyota Auris TS 1,6 Valvematic 2016