Čekání na YARISA

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Milan SE
Řidič

Čekání na YARISA

Příspěvek od Milan SE »

Dík za rady.Boli sme u predajca ale mali iba 1.3.Tá bola v pohode ale cenovo už nie.Tak sme zvážili potreby jázd a vyšlo nám 75% mesto a zbytok okresky a dialnice.Tak sme spísali objednávku a začiatkom apríla ju budeme mať.Velmi sa teším a chcem sa medzi vás zaradiť a deliť sa o svoje skúsenosti. Ak bude aj nejaké stretnutie YARISOV na Sk alebo v CZ určite prídem.Chodím na slet 1OOOMBX a mávajú to fajn.Ak sa YARISACI ešte nestretajú dajme hlavy dokopy.Už sa teším.Ak sa už stretáte dajte mi vedieť. čaute nedočkavý čakatel na YARISA Milan
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

Ahoj, gratuluju k výběru. Sraz Yarisu se občas zorganizuje tady http://www.yaris-club.com/indexCZ.htm
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
piglet
Navigátor

Příspěvek od piglet »

A co bol dovod na zmenu z Igniska?
Inak, novy yarisek ma rohoze? ci ich treba este dokupit?
Milan SE
Řidič

Příspěvek od Milan SE »

Najprv prečo yariska: Chel som aj ja aj manželka znova Ignis ale pri návšteve predajne Suzuki v Piešťanoch nás totálne ignorovala a potom aj naštvala predajkyňa , absolútne neschopná asi protekčné dieťa.Išli sme teda do Trenčína hladať Suzuki.Len zo zvedavosti sme sa stavili v TN v TOYTE.Prístup predajkíň bol tak fantastický že už sme ďalej nehladali.Zistili sme že finančne nám ten Yaris vyjde, dohodli sme aj predvádzaciu jazdu ukázali mi servis a hlavne neohovárali iné značky.
Čo sa týka tých koberčekov dostali sme ich zdarma aj zdarma montáž centrálu na DO.Ďalej nám dali velkú gumovú rohož do kufra keď som povedal že vozím aj psa.Tiež nám dali tú terajšiu akciovú zlavu 15000sk.Ešte som doobjednal strešný nosič a metalízu.Ak im funguje v TN aj servis tak ako predaj tak sú špicový.Viem o čom hovorím lebo pracujem ako prijímací technik v servise ale iná značka a viem porovnať aj predaj.
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Gratulujem.

Ja som mal asi 11 rokov do zadu podobne stastie (nemam namietky voci znackam aut). Mal som vybrat sluzobak do objemu 1,5 a mal to byt sedan. Robil som si zalusk na Mazdu 323, v predajni boli tiez max. neochotny, tak som skocil do Hondy, kde ma ihned oslovili, zariadili predvadzaciu jazdu a vysvetlili mi (vtedy este soplavemu debilovi) co je to Vtec.
Zaver bol taky, ze zhodou okolnosti kamarat dostal rovnaky model Mazdy ako sluzobak, tak kto by to neporovnal. Jazdne vlastnosti, vykon, spracovanie, spotreba (rozdiel 2.5l) a po case kvalita, jednoznacne obhajila Honda. Na Mazde bol pohodlnejsi a tichsi podvozok, ale stale som nevedel, ako v danej situacii zareaguje, mal som pri jazde zvlastny pocit neistoty.

PS. Ako tak pozeram, cele som to tu zachrlil prispevkami. Poobede som podal to hnusne danove priznanie, tak nemam teraz vecer co robit :twisted:
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
piglet
Navigátor

Příspěvek od piglet »

Ja mozem povedat zas o Zilinskom predajcovi, ochotni boli, ale tvarili sa hodne namyslene a prave naopak ostatne auta akoby ani neboli auta..

To Milan SE: to si toho celkom dost vyfasoval, central s DO. Ja osobne budem chciet minimalne construct, alebo nejake ine zabezpecenie.

Je to jedno ktoreho predajcu si vyberem? Zeby som servisne potom absolvoval zas niekde inde? Ci takto sa to nerobi?:)
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

piglet píše:Ja mozem povedat zas o Zilinskom predajcovi, ochotni boli, ale tvarili sa hodne namyslene a prave naopak ostatne auta akoby ani neboli auta..

To Milan SE: to si toho celkom dost vyfasoval, central s DO. Ja osobne budem chciet minimalne construct, alebo nejake ine zabezpecenie.

Je to jedno ktoreho predajcu si vyberem? Zeby som servisne potom absolvoval zas niekde inde? Ci takto sa to nerobi?:)

Mas to uplne jedno, kde ides do servisu, len to musi byt autorizovany servis. Par znamych chodi do Rakuska, je to tam dokonca lacnejsie, daju ti kavicku a cez sklo mozes v pohode sledovat, co ti robia s autom.

PS. Neviem ako Toyota, ale v Honde to tak funguje.
Milan SE
Řidič

Příspěvek od Milan SE »

V tej predajni v TN boli fakt užastný.Chcem tam chodit aj na servis aj ked mám Toyotu aj bližšie.Ja som záručný technik v inej značke a tiež milujem zákazníkov čo si auto kúpili inde a na servis chodia garážnikom a potom prídu ku mne zo zárukou.Preto to nechcem robiť servisu aj ja.Neviem akú zabezpečovačku si dam namontovať ale zamykania páky je dosť zbytočné stačí stlačiť spojku a auto je pojazdné na lane alebo sa dá naložiť..Preto som si radšej vybral ako darček ten centrál na DO.Ale nad zabezpečovacím zar.uvažujem.
piglet
Navigátor

Příspěvek od piglet »

Milan SE píše:... ale zamykania páky je dosť zbytočné stačí stlačiť spojku a auto je pojazdné na lane alebo sa dá naložiť..
Tak toto ma nikdy nenapadlo, hmm, sakra :)
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

piglet píše:
Milan SE píše:... ale zamykania páky je dosť zbytočné stačí stlačiť spojku a auto je pojazdné na lane alebo sa dá naložiť..
Tak toto ma nikdy nenapadlo, hmm, sakra :)
Jo jo. Proto jsem do svého auta taky nic nedával. Amatér to neukradne (imobilizer) a profík si vždycky poradí. Snad by možná pomohl Sherlog, ale já osobně věřím, že mi garáž na zahradě za domem pomůže.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Milan SE
Řidič

Příspěvek od Milan SE »

Našiel som takéto zabezpečovacie zariadenie pozrite si to na WWW.zederlock.sk a tiež odporúčam aj ked pre nich nerobím naštudovať pripoistenie EUROGAP.Jedná sa o pripoistenie k havarijnej poistke keď ti do 3 rokov doplatia amortizáciu a spoluúčasť pri krádeži alebo totálke.Takže je to také zabezpečenie proti krádeži.Na SK to stojí na tri roky 14 000sk.Docela vážne nad tým uvažujem.
piglet
Navigátor

Příspěvek od piglet »

Ta montaz ma trocha desi. Mame vlastne dve moznosti, bud poriadne poistime havarijna + eurogap, alebo vsakovate paky :-)
Ja to asi poistim poriadne a na paky sa vykaslem :-)
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Ked som kupoval Yarisa, tak som tam dal IRIS, su to 4 malinkate vysielacky, co ti schovaju v aute. Jednu som nasiel, je to 1cm dlhe a priemer to ma asi 3mm. Funguje to bez zdroja, daju ti karticku na ktorej je tvoje cislo karoserie a tel. cislo, na ktore zavolas v pripade kradeze. Alarm som vtedy nemal, iba fabricky imobilizer a v pohode auto poistili. IRIS stal 6000 Sk a dali mi vdaka nemu este zlavu 7% na poistenie.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

no ja čakám do štvrtka na yaris (už sa teším) a som tu nový a zadara som dostal defend lock a lacnejšie klímu a beriem zo žilinského predajcu. ku nám sa vždy dobre starali (mali sme predtým aj corolu) a spokojnosť.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“