1 takovej volant sem dal jednomu človíčkovi tady... jen si vzpomenout... safra

fakt pěknej i s airbagem... MSI. ale já si vzpomenu...

nooo hlavo dubová... ten starej známej noooo ty blbá hlavo... doprdele

No už prostě nejsi v 35 tak fit hlavo jako kdysi... njn...

pamatuješ si toho hooodně ale máš v tom bordel

já vim kurfa

nooo ten starej známej... ty vole ten.... nooo ty hovado si vzpomeň!!!??? ale joooo... já vim že se sem u něj byl, takový zajímavý sídliště.... kurfa si to pamatuju... ale ta přezdívka... nooo jo senilní

vim že tu moc nebejvá... a spíš to byla náhoda... kurfa... já na něj přijdu

Brunner? no nejseš si jistej... ne nejsem

Ale část mozku ho vyprodukovala... takže... asi jooo.
Moooment.... ty vole nebyl to PavoB? do prdele?

No jo proč by mi Brunner prodával kurfa nádrž na celicu???

kurfa sorry

No já sem ti řikala že ta tvoje palice je úplně v prdeli

co teď s tim... mam to vycenzurovat? nebo co do prdele

Ne já to nechám... jen vymáznu odkaz... njn já mam super paměť vizuální ale jména jsou problém... kódy nejsou problém jen jména... a teď koukám že už i přezdívky v 35 začínaj dělat problém
ale za to můžou lidi je jich moc...
Njn takže PavoB musí mít ten volant... co sem mu ho vnutil, nesmim si ho splést s biscuitem

Ne ten ten volant nemá

Biscuit má určitý proporce takže toho si nespletu

PavoB má MSI co sem mu ho drze vnutil jako dárek

Já sem čekal že se bude bránit... jako že ne, to fakt ne, to nechci

a PavoB poděkoval a byl slušný chalan

Ale určitě se toho volantu rád zbaví... je skvělej... já sem ho koupil kdysi omylem... a pavoB ho dostal taky omylem

je to "putovní volant MSI" je toyota, ale je tam nalepený spc. logo MSI Microstar... je to 3 ramennej n 7g celicu nebo corollu... s bagem... no faktem je že pavoB by se ho moh zbavit... ale moc tomu nevěřim... má ho
nejrychlejší komunikace je tady, nebooo 724__+105__-075__ a je tam

sem to solidně zamaskoval....

no číslo na takovýho gangstera to se musí umět

roboti jsou K.O. ne ty spodní pomlčky ještě přidám
+ teď jen otázka mimo proč sis vzpoměl na Brunnera?
Noooo tak to nevim... protože se to dobře pamatuje... to za A. pak taky protože se to dobře pamatuje....

jednou sem ho viděl na živo dokonce... fakt dááávno.... nevim proč sem si na něj vzpomenul.... třeba proto že si nevzpomene na nás tady...

vlastně neví že tu pořád existuje... jestli existuje...
Hlavně se nebojte že bych já přestal psát... nebo no to snad ne

že by se někdo pokusil psát místo mě

To fuckt ne

To by bylo vymrdáno !!!

"poznal bych se"---

moje prdel je moje prdel.
No zároveň ale vim, že sám sebe si nespletu... a těžko si někdo mě s někym splete... protože ta přezdívka je prostě jednoznačná... jednoduchá, přitom je nejednoznačná a složitá... ale je to MICRON... kdo by si mě s někym splet? To by musel bejt dobrej magor

Jako jo micronů je dost... naštěstí... je nás víc--- případně pro policii ne to byl ten druhej micron... ne zrovna já

je nás mnogo

ale já sem ten pravej. (ostatní mě krejou

pak je další problém, kdo se čim zabejvá... třeba já se kurfa zabejvám prostě všim.... totálně všim...

ku příkladu leží mi bílej vlas na nohavici... cooo? kde se vzal? Z kočky od bráchy? ne bo je to snad muj Clooney vlas? to neee...

aha tak sem pochopil proč mi nějak divně chutná kafe- nechutná... smetana mission impossible... ejjjj
No ono splést se někdy nemá žádnou logiku... je to jako sny... maj i nemaj logiku... mně se třeba včera zdálo že jedu v celice svojí a vim že to bylo v africe... a docházel mi olej... nevim proč se mi to zdálo... ale bylo to hustý, byl sem zpocenej... řikám tomu černochovi kurfa 10w40 ať to dáme

jakej? řikám to je kurfa jedno... nalej to tam... pak sem se probudil

WTF

neeee přišel sem o závod... do piči...

mohlo to pokračovat hustě... nene... zpátky už sem se nedostal... safra supr sen.
Ale znám i psycho sny... subaru se to netýká... nevim proč, ale vždycky tam hraje celica.... totální destrukce auta skok do vody atd... otázka je připoutat se nebo odpoutat se

pak vidim totální vrak a probudim se spocenej... ale je to tak real, že ani nevěřim pomalu že celica spí v garáži... fakt ten sen dokáže s člověkem zacloumat... a to je dobře... strach je hustá záležitost... a je dobrý si ho dát alespoň ve snu, než real... i když fyzicky a psychicky to fachá stejně... "nanečisto"
Občas se mi zdá sen jak jedu serpentýny... na sněhu někde a hustě a pak celica ustřelí... je celá pobouchaná prostě vrak... pak se probudim a řikal sem si jo je pobouchaná dole v garáži

bylo to tak real... fakt hnus... ale pak ten klid

Ale zase lepší než mít sny typu že padáš do nekonečný černý díry... a v tom se probudíš, to od doby co mam celicu nemam

to celica vymazala.... jako "nudu" má ráda destrukci...