Průměr volantu Celica 7g

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Průměr volantu Celica 7g

Příspěvek od micron »

1 takovej volant sem dal jednomu človíčkovi tady... jen si vzpomenout... safra :-) fakt pěknej i s airbagem... MSI. ale já si vzpomenu... :-) nooo hlavo dubová... ten starej známej noooo ty blbá hlavo... doprdele :-) No už prostě nejsi v 35 tak fit hlavo jako kdysi... njn... :biggrin: pamatuješ si toho hooodně ale máš v tom bordel :-) já vim kurfa :-) nooo ten starej známej... ty vole ten.... nooo ty hovado si vzpomeň!!!??? ale joooo... já vim že se sem u něj byl, takový zajímavý sídliště.... kurfa si to pamatuju... ale ta přezdívka... nooo jo senilní :biggrin: vim že tu moc nebejvá... a spíš to byla náhoda... kurfa... já na něj přijdu :-) :biggrin: Brunner? no nejseš si jistej... ne nejsem :-) Ale část mozku ho vyprodukovala... takže... asi jooo.

Moooment.... ty vole nebyl to PavoB? do prdele? :biggrin: No jo proč by mi Brunner prodával kurfa nádrž na celicu??? :biggrin: :biggrin: kurfa sorry :-) :biggrin: :biggrin: :biggrin:
No já sem ti řikala že ta tvoje palice je úplně v prdeli :-) co teď s tim... mam to vycenzurovat? nebo co do prdele :-)
Ne já to nechám... jen vymáznu odkaz... njn já mam super paměť vizuální ale jména jsou problém... kódy nejsou problém jen jména... a teď koukám že už i přezdívky v 35 začínaj dělat problém :-)
ale za to můžou lidi je jich moc... :biggrin:

Njn takže PavoB musí mít ten volant... co sem mu ho vnutil, nesmim si ho splést s biscuitem :-) Ne ten ten volant nemá :-) Biscuit má určitý proporce takže toho si nespletu :-) PavoB má MSI co sem mu ho drze vnutil jako dárek :-) Já sem čekal že se bude bránit... jako že ne, to fakt ne, to nechci :-) :-) a PavoB poděkoval a byl slušný chalan :-) :biggrin: Ale určitě se toho volantu rád zbaví... je skvělej... já sem ho koupil kdysi omylem... a pavoB ho dostal taky omylem :-) je to "putovní volant MSI" je toyota, ale je tam nalepený spc. logo MSI Microstar... je to 3 ramennej n 7g celicu nebo corollu... s bagem... no faktem je že pavoB by se ho moh zbavit... ale moc tomu nevěřim... má ho :-)
nejrychlejší komunikace je tady, nebooo 724__+105__-075__ a je tam :-) sem to solidně zamaskoval.... :-) no číslo na takovýho gangstera to se musí umět :-) roboti jsou K.O. ne ty spodní pomlčky ještě přidám :-)

+ teď jen otázka mimo proč sis vzpoměl na Brunnera?
Noooo tak to nevim... protože se to dobře pamatuje... to za A. pak taky protože se to dobře pamatuje.... :biggrin: jednou sem ho viděl na živo dokonce... fakt dááávno.... nevim proč sem si na něj vzpomenul.... třeba proto že si nevzpomene na nás tady... :blush: vlastně neví že tu pořád existuje... jestli existuje... :biggrin:

Hlavně se nebojte že bych já přestal psát... nebo no to snad ne :-) že by se někdo pokusil psát místo mě :-) To fuckt ne :-) To by bylo vymrdáno !!! :-) "poznal bych se"--- :biggrin: moje prdel je moje prdel.
No zároveň ale vim, že sám sebe si nespletu... a těžko si někdo mě s někym splete... protože ta přezdívka je prostě jednoznačná... jednoduchá, přitom je nejednoznačná a složitá... ale je to MICRON... kdo by si mě s někym splet? To by musel bejt dobrej magor :-) :biggrin:
Jako jo micronů je dost... naštěstí... je nás víc--- případně pro policii ne to byl ten druhej micron... ne zrovna já :-) :biggrin: je nás mnogo :-) ale já sem ten pravej. (ostatní mě krejou :-)
pak je další problém, kdo se čim zabejvá... třeba já se kurfa zabejvám prostě všim.... totálně všim... :biggrin: ku příkladu leží mi bílej vlas na nohavici... cooo? kde se vzal? Z kočky od bráchy? ne bo je to snad muj Clooney vlas? to neee... :biggrin:
aha tak sem pochopil proč mi nějak divně chutná kafe- nechutná... smetana mission impossible... ejjjj

No ono splést se někdy nemá žádnou logiku... je to jako sny... maj i nemaj logiku... mně se třeba včera zdálo že jedu v celice svojí a vim že to bylo v africe... a docházel mi olej... nevim proč se mi to zdálo... ale bylo to hustý, byl sem zpocenej... řikám tomu černochovi kurfa 10w40 ať to dáme :-) jakej? řikám to je kurfa jedno... nalej to tam... pak sem se probudil :-) WTF :-) neeee přišel sem o závod... do piči... :biggrin: mohlo to pokračovat hustě... nene... zpátky už sem se nedostal... safra supr sen.
Ale znám i psycho sny... subaru se to netýká... nevim proč, ale vždycky tam hraje celica.... totální destrukce auta skok do vody atd... otázka je připoutat se nebo odpoutat se :-) pak vidim totální vrak a probudim se spocenej... ale je to tak real, že ani nevěřim pomalu že celica spí v garáži... fakt ten sen dokáže s člověkem zacloumat... a to je dobře... strach je hustá záležitost... a je dobrý si ho dát alespoň ve snu, než real... i když fyzicky a psychicky to fachá stejně... "nanečisto"
Občas se mi zdá sen jak jedu serpentýny... na sněhu někde a hustě a pak celica ustřelí... je celá pobouchaná prostě vrak... pak se probudim a řikal sem si jo je pobouchaná dole v garáži :-) bylo to tak real... fakt hnus... ale pak ten klid :-)
Ale zase lepší než mít sny typu že padáš do nekonečný černý díry... a v tom se probudíš, to od doby co mam celicu nemam :-) to celica vymazala.... jako "nudu" má ráda destrukci...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Corolla že má velkej volant....? Asi Ti půjčím žigulíka 8)
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Jo, chápu. Podobný problém nemám 8)
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Kk