Nabil ,ale jak do kufru ? Snadno.
Staci modelarska baterka . Ja modelarim tak mam 3S lipol baterku 3000 mAh a tak jsem ji přes zadni sedadla se jal přes krokodýlky / svorky cvaknout na kontakty auta.
Po usednuti za volant,zasunuti klice/ovladace naskocil pocitac. Vypnul a vyndal ovladac a procvakal zamykani a odemykani nez se naparoval . Po naparovani jsem uz zadne dveře otevrel.
Namontoval nove nabitou baterku a hotovo.
K tem symptomum : Nejaky cas jsem pozoroval , ze se mi zacala zvyšovat spotřeba . Zacalo to nenapadne pozdejsi a pozdejsi vypinani motoru na krizovatkach . Vse je dano tim,ze si auto zije vlastním životem a snazi se baterii dobit i v době kdy by mel motor zhasnout . Ja mam šest let starou baterku a opravdu to zacina nenapadne spotřebou,nevypinanim motoru az dojde na den ,,D,,

Doufam , ze Vam ma zkušenost byla trochu uzitecna . Pekny svatky a ja si jdu objednat novou baterku nez tahle lehne uplne.
A ještě něco.
Zjistil jsem,ze ve shrance/podbehu je voda.
Je tam odtok hned vedle baterky na samem dnu u Priuse II na leve strane baterie .
Jde vytlacit dolu sroubovakem a voda vytece. Kudy mi tam natekla ještě nevim,ale to najdu az budu menit baterku .
Jinak s tou malou baterkou si můžete pomoci při vymene jako takove a nevymaze se Vam pak nastaveni radia a další blbinky