Parkovačky 5. ge. 1.6 STi

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
buggisek
Člen Týmu

Parkovačky 5. ge. 1.6 STi

Příspěvek od buggisek »

Zdravím, mám na vás dotaz, nemůžu přijít proč mi nesvítí levá přední a práva zadní parkovací žárovka, žárovky jsem proměnil jsou ok, to samé pojistky a jedná se o t 18 1.6 STi, díky za každou radu.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Parkovačky 5. ge. 1.6 STi

Příspěvek od micron »

Prdla ti pojistka... mně se to sice nestalo, mně prdla jiná pojistka, která vypnula motor ve 120km/h :-) byl to zážitek :-) Ale i 27 let starý pojistky občas prdnou... proto vozim sadu náhradních od tý doby... pěkně v loketce a mam všechny :-)
Mělo by to bejt tušim u řidiče u levý nohy... a nebo u spolujezdce u pravý nohy... nebo jsou 2 boxy v motoru- menší u ABS a větší u baterky. Tam bude chyba...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
buggisek
Člen Týmu

Příspěvek od buggisek »

Zítra vyzkouším a uvidím, proměřoval jsem jenom ty u řidiče. I tak díky a zítra dám vědět.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

JJ musí to bejt tim... je to tim propojený. Prdel byla jak sem pak po tom co sem zjistil jak mi rupla pojistka a jakš takš sem dojel na benzinku v řitce :-) Tak pak sem se dal do inspekce pojistek... zjistil sem že tam někdo předemnou natřískal pojistky asi jak se mu to líbilo... asi v 6 případech neodpovídaly Ampery... ten kdo to tam nasral tak mu to bylo fuck...celice to ale kupodivu bylo taky fuck :-) takže sem to asi před 2 rokama poladil a jsou tam přesně tak jak maj bejt. + Je dobrý mít sadu náhradních... 25+ let už je dost i na pojistky :-) Jo kdybych to tušil, že to byla pička pojistka... cálung- odtah, servis... a výsledek 1 pojistka za 2kačky :-) celkem nooo asi 2000,- minus :-) Ale sem chytřejší... :biggrin: o dost :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
buggisek
Člen Týmu

Příspěvek od buggisek »

Tak záhada odstraněna, byla to pojistka. Měrákem jsem je proměřil a byly dobré, vyměnil jsem je za jiné no a toyka svítí. Vysoušel jsem jí jinde a je v háji (vlákno v ní je taky dobré a přesto nefunguje, už je v popelnici).
Ještě jednou díky. :lol: :lol: :lol:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Jj prosim :-) Takový vtípky si občas celica vymyslí... chce to náhradní pytlík s pojistkama v loketce :-) Tyhle závady/ záhady jsou vtipný... :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“