Biscuit> no jestli v zadu nebudou sedadla tak to auto nechci/ resp fogi ho nechce...

Ale vzhledem k tomu že u IV byly... tak počítám že budou i tady... a sklápěcí 50/50 jako v celice.
+ jo snowboardy by se tam měly vejít... i když to neni auto na hory... ovšem proč si neudělat výlet na Zadov s timhle... když člověk pojede opatrně pude to

šlo by to... i když by to byl celkem adrenalin

a to já rád... s celicou to jde taky... a na sněhu supru testovali.... tak bych si jí taky otestoval

a svý nervy... Ta supra je takovej psychoterapeut... člověk se bude muset totálně soustředit... a vědět kdy se už má fakt bát... BAF!
Ale zase roztočit se s ní na parkovišti na sněhu na místě musí bejt zábava... lepší než cirkus

Měla by naučit člověka se krotit, ne jen auto zkrotit, ale i sebe... SUPRA % "Umět se bát se!".
"Umět se bát se" to je slogan... muj jen muj

Ten výkon má zakomponovanej i strach. A je to dobře... strach je nejlepší droga

Strach a úzkosti se musej dát ovládat... SUPROU, i když za oba stavy může i třeba právě Supra... musí prostě poslouchat... i když to u ní bude složitější... tak stejně bude muset poslouchat pilota. To auto studuje tebe a ty jí... a pak bych si jí rád po seznámení vychutnal... bude to strašně citlivý... ale to já sem taky

Supra bude servírovat menu_strach a radost... a je jen na pilotovi jaký zvolí menu žra-so.
Prostě u Celicy a Subaru XV vim už naprosto přesně jak můžu ject a jak to "naservírovat" oboje mě bavěj, naprosto mě poslouchaj, já věřim jim, ony mně. Vim kdy si co můžu dovolit "a ject na doraz" a kdy ne... oboje auta jsou jiný, ale maj jednu vlastnost společnou... držej jak přibitý a akcelerujou solidně. 180/190 neni problem na dálnici pro oboje. Zatáčky a serpentiny uměj oboje... každý auto jinak... jiným stylem... ale uměj... tak rád bych se naučil krotit Supru. "Umět se bát se." "Bát se sám sebe a auta..."
Biscuit> max zážitek sem měl kdysi nooo to už je let.... to jsme jeli v 5 lidech!! + audio vybavení- mixážní pult atd plnej kufr celicy audio harampádím... + 5!!! lidí... auto kleslo

měli ject jiným, ale odvoz na párty nevyšel... tak jsme se všichni nacpali do celicy... i s vybavením... 5 lidí a plnej kufr

a jeli jsme z Prahy až na hranice u polska do Aržpachu na párty... vez sem Dje...
Nikdo si nestěžoval vzadu

a to tam byli 2 týpci a holka uprostřed

Celica byla totálně naložená.... a i s nima pak jízda do lesa... celkem jako pro jeep

občas zavrzala celi- klasika zadní ramena... v tý době neexistovaly nový

kořeny.... a jsme tu
Já vim že v celice 5g neni vzadu moc místa pro 2 lidi... 4 nohy, ale bylo tam 6 nohou a 3 místa...

+ plnej kufr audio harampádí. + pro celicu.... když jsme vyráželi, nikdo tomu nechtěl věřit že tam dojedem

jasně že jo...
čim víc je auto praktický tim líp kurva jasně že je...
Před tim než jsme vyjeli, tak nikdo nevěřil že se tam vejdem... a celica ukázala to, co by od ní nikdo ani já neočekával... brutální praktičnost.... a podobnou očekávám i od Supry...
Ne jako že tu máme jen 2 místa a mini kufr.... ale chce to velkej kufr a vzadu 2-3 místa, pak je to kárka s velkým K. jako CELICA.
Biscuit> na zimu se můžou ukládat jen young/old/timery... nový auta? nezájem

Nemaj nárok a nemá to důvod. No o tom se dá spekulovat... špekulovat... někdo je háklivej na dotyky... já to nemam rád u celicy, bude jí 28 ale u subaru je mi to u prdele... někdo bouchne dveřma... no cooo jebu na to nezájem... prostě supr místo s ideálním klimatem si zaslouží celica. Každej by to udělal opačně... dražší auto by schoval.... jenže jen obráceně to má smysl. Protože hodnota se nedá vyjádřit v penězích.