Auto stejně nejede,objednal jsem si nové SCV ventily tak to snad pomůže,už nevím co stím,známej mi říkal že prej lambda sonda ale v toyotě mi řekli že tam žádná není.Prosím o pomoc,už nevím co stím a asi budu mít žaludeční vředy

Tak to ti tady nikdo přesně neřekne, to muže být hafo věcíkolfr píše:Zdravím,tak jsem si koupil taky ravku 2.0 D-4D 4WD 2003.Po měsíci auto začalo škubat a ztrácí výkon,po 2000 ot/min už nechce táhnou vůbec a skáče jako koza.Řekl jsem si že ji dám do servisu toyota protože jsem si myslel že tam jsou odborníci,borec mi řekl že je špatný erg ventil a že mi ho vyčistí.Tak jsem zaplatil 2000 kč a auto stejně nejelo,při další návštěvě mi bylo zděleno že je asi špatný a že mi ho za 7000kč vymění za nový.Nový jsem si koupil a vyměnil sám(3500)Kč.
Auto stejně nejede,objednal jsem si nové SCV ventily tak to snad pomůže,už nevím co stím,známej mi říkal že prej lambda sonda ale v toyotě mi řekli že tam žádná není.Prosím o pomoc,už nevím co stím a asi budu mít žaludeční vředyDíky za odpověď a snad i radu.
To máš pravdu, bude to pokus omyl strjně jako v servisu, sice ho to vyjde levněji, ale potrápí se s tím.Corolla2014 píše:Já si myslím, že se tady někdo najde a poradí. Mnoho problémů se tu už vyřešilo bez zásahu servisu.
No taky už kupuju jen vervu,,,,,,,,DavidDDD píše:Kamarád má podobný problém,jezdí na Vervu a je to o.k. Když natankoval jinde,cukalo mu to.......