Zdravím,
mám dotaz, už nějakou dobu se mi děje, že když nastartuju, jedu v pohodě cca 1 minutu do té doby než se pohne ručička teploty a ihned to začne cukat cca na 10 sekund, pak to ustane a je to zas v pohodě. Svíčky jsem vyměnil. Celica 5. gen, motor 1,6. Nevíte čím by to mohlo být?
Díky za odpověď.
cukání při zahřátí
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: cukání při zahřátí
lambda check--- zkus novou lambdu--- japan. Denso., ne BOSCH... to prosim ne... ani omylem... jen DENSO.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Potvrzuji.Po koupi to samé,cukání atd.Čidla na teplotu vyměněna za original,lambda taktéž a jede jak z praku již rok.Takže dej tam denso origo
Proud Owner of:
Celica T18 2.0GT 16v.1990.
My favorite colour is RED.
Bohuzel jsem byl tehda prilis aktivni a koupil jsem si jinou lambda sondu nez Denso... Cukani za studena prestalo, ale na druhou stranu me to zacalo cukat kdyz davam hodne mirne plyn tzn. uroven tesne pred sundanim nohy z plynu (uz je to nekolik mesicu, takze nevim jestli se to zacalo dit hned po vymene). Nejvic se to teda projevuje u stupnu 1 a 2. Kdyz jsem odpojil lambda sondu a jel s tim, tak to cukalo naprosto stejne. Cim by to mohlo byt?
to cukani pri mirnem plynu u me vyresila origo lambda.Dej ji tam nema to cenu dal natahovat.
Proud Owner of:
Stalo se, vyměnil jsem ji za sondu od Denso a už je to v pohodě. Díky
Jojo taky jsem tem kecum od nich tady neveril kdyz jsem tu byl poprvy.Ted uz neeeee ted uz jim verim
Proud Owner of:
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Cokoli od Bosch je pro celicy likvidační produkt... ani gumičky do stěračů bosch bych tam nedal... člověk má až pocit že to dělaj naschvál... jako aby sis koupil německej wagen? Haha tak to nehrozí
Bosch prostě nesmí do japan aut... do žádných... jsou to "kurvítka". Dobrý automechanici o tom dávno vědi... jako třeba muj... ta kombinace je vždycky problém. A ty blbý automechanici ti to tam prcnou... protože vědi prd... jediný co vědi je co bude vedle v restauraci k obědu... nic víc je nezajímá.

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++