Zatím se snažím posbírat co možná nejvíce informací hlavnš ohledně SWAPu, jde o to že mám pár otázek a potřebuji pomoc od lidí z oboru, vzhledem k tomu že chci bezpodmínečně pohánšt ten lexus motorem 2JZ GTE přes manuální převodovku, tak se ptám tady u vás majtelů Toyoty Supry.
PROSÍM o rady

1. Co bude lepší ? koupit Lexus IS200 nebo IS300 ? ta IS300 už má sice motor 2JZ ale bez přeplňování, což by znamenalo stejnak obrovskou porci práce a složité shánění ECU, převodovky atd atd.. sám nevím co všechno (proto vás taky obtěžuji)
já zatím myslím že je lepší koupit IS200, vykuchat ho a koupit komplet 2JZ GTE, pokud možno s převodovkou a ECU a ostatníma věcičkama...

2.na kolik zlaťáků přijde 2JZ GTE v dobrém a kompletním stavu ? pro začátek bych z něj nechtěl hned tahat 1000000 HP ale stačí základ + časem základní úpravy až to bude fungovat v autě..
3. když se ten motor (NA) montoval do IS300 tak by asi měl bez potíží padnout i do IS200 ne ? auta jsou totožný pokud se nepletu.
4. nevíte o někom kdo by tuhle záležitost podnikal u nás ? a měl nějáké rady ?
5. jak je to s pohonem ? Diferenciál, kardan, atd...
6. pokud nebudeme teď řešit auto, je možný tuhle stavebnici sehnat třeba do 150000,- nebo 200000,- (jen komplet swap + naladění)
děkuju za reakce a poprosím o schovívavost, na fórech nejsem kdo ví jakej expert a tak jsem založil možná zbytečné téma ale potřebuji odpovědi, věřím že komunita Toyoty mně nesežere zaživa

PS.: Supra není auto podle mojich představ, je hezká ale osobně mám raději ten Lexus (SORRY) a chtěl bych to pojmout jako renovaci auta, takže to stejně rozeberu, tak proč tam rovnou nenacpat stroj na zábavu