Zástěrky
Zástěrky
Zdravím vás,nemáte někdo na prodej přední a zadní zástěrky na Aurise TS r.v.2015,nebo nevíte kde by se daly sehnat levněji než v Toyotě.Díval jsem se na originály v Toyotě a ty tam stojí skoro dva tisíce,což se mi zdá dost přehnaná cena.
Re: Zástěrky
pre teba zatiaľ asi nič ale pre iných vidím že automedik.cz v bazarovej sekcii má pre staršie verzie... pred rokom bola nejaká akcia v oktobri-novembri... a keby že nič tak by som ich beztak kúpil - tie ceny sú také nehorázne vo všetkých automobilkách, najlepšie to žiadať pri kúpe auta aby to nahodili v cene...
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Tú cenu asi uvádzaš aj s montážou však? Komlet zásterky stoja 941 Kč a montáž je úplná hračka, takže to určite zvládneš aj sám.
*Toyota Auris TS 2014, 1.6 Valvematic
No snad to auto nechceš kazit nějakejma plácačkama.
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
- jimmi73
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja som si dal nahodit v toyote, samotné originál zásterky (predné aj zadné) stáli okolo 35 € a robota cca 18 €, pokiaľ si šikovný tak nahodiť zvládneš aj sám, čo som pozeral tak každá je uchytená na 3 skrutkách, kolesá nemusíš dávať dole.
C-HR 1,8 HSD
Auris TS 1,6 CVT
ex. Corolla Verso 1,8
ex. Carina E 1,6
Yaris 1,0
Auris TS 1,6 CVT
ex. Corolla Verso 1,8
ex. Carina E 1,6
Yaris 1,0
Tiež mi to ponúkali pri objednávke vozidla, že ľudia to zvyknú brať - ja som odmietol, s tým, že sa to dá kedykoľvek objednať a domontovať.
Cenník teraz má Lapače nečistôt sadu za 34,80€ + inštalácia za 36€.

Toyota Auris TS 1.6 Valvematic (Active Trend) 2017
Tak to je přehnané.Já jsem je koupil celou sadu přes internet,tuším za sedmset korun a namontoval sám,je to jednoduché.Zvládne to každý kdo umí zašroubovat šroubek.edo1988 píše:Tiež mi to ponúkali pri objednávke vozidla, že ľudia to zvyknú brať - ja som odmietol, s tým, že sa to dá kedykoľvek objednať a domontovať.
- to bola sada origo pre daný model lebo lacné sú poväčšine "uni" a ono to tak celkom uni nieje....dum píše:Tak to je přehnané.Já jsem je koupil celou sadu přes internet,tuším za sedmset korun a namontoval sám,je to jednoduché.Zvládne to každý kdo umí zašroubovat šroubek.edo1988 píše:Tiež mi to ponúkali pri objednávke vozidla, že ľudia to zvyknú brať - ja som odmietol, s tým, že sa to dá kedykoľvek objednať a domontovať.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Já taky myslím originál sadu,žádné uni bych si na auto nedal.Koupil jsem je tady z fóra,originál sada čtyři kusy za sedm stovek.Montáž velmi jednoduchá,ale to už jsem psal.slabostka píše:- to bola sada origo pre daný model lebo lacné sú poväčšine "uni" a ono to tak celkom uni nieje....dum píše:Tak to je přehnané.Já jsem je koupil celou sadu přes internet,tuším za sedmset korun a namontoval sám,je to jednoduché.Zvládne to každý kdo umí zašroubovat šroubek.edo1988 píše:Tiež mi to ponúkali pri objednávke vozidla, že ľudia to zvyknú brať - ja som odmietol, s tým, že sa to dá kedykoľvek objednať a domontovať.
Dival jsem se jak jsou zasterky pripevnene a je to fakt jednoduche.
Jen nevim, jak ty plastove zaslepky drzaky vydelat, aby me nekrupli.
Ohlucil jsem si kapoty a dal tam antivibracni material a z 6 plastovych drzaku me 4 rupli.
Nejake navrhy?
Jen nevim, jak ty plastove zaslepky drzaky vydelat, aby me nekrupli.
Ohlucil jsem si kapoty a dal tam antivibracni material a z 6 plastovych drzaku me 4 rupli.
Nejake navrhy?
Toyota Auris TS HSD
Kia cee'd Sporty Wagon, 1.6 CVVT
Volkswagen Vento, 55kw
Škoda 120 L
Volkswagen Vento, 55kw
Škoda 120 L
Jak jste oddelavali ty plastove uchytky, aby se nerozbily?
A jak jste objednavali ty zasterky, ja jim poslal mail, ale vubec se neozyvaji. To musim jit na nejakou Toyota pobocku?
A jak jste objednavali ty zasterky, ja jim poslal mail, ale vubec se neozyvaji. To musim jit na nejakou Toyota pobocku?
Toyota Auris TS HSD
Volkswagen Vento, 55kw
Škoda 120 L
Volkswagen Vento, 55kw
Škoda 120 L
obávám se, pokud jsi posílal e-mail do Toyoty a chtěl zástěrky, tak to asi nebylo to pravé ořechové, bude to chtít minimálně zavolat Toyota prodejci a tam to objednat.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Ak si to dobre pamätám, tak sa žiadne záslepky nevyberali. V predu sa to len nasadilo a samorezka išla stredom tých plastových záslepiek, čo tam sú. Akurát vzadu bolo potrebné na každej strane vyvŕtať jednu dierku, ale bolo tam presne vyznačené kde, takže tiež bez problému.
*Toyota Auris TS 2014, 1.6 Valvematic
A su k comu? Ci to neni zbytocna vec