Kúpa yarisa

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Alexej
Člen Týmu

Kúpa yarisa

Příspěvek od Alexej »

Dobrý den
Dlhšiu dobu pozerám po toyote yaris
Plánujem kúpu ročník 2006-2010 rozpočet okolo 4000€
Chcem aby to malo klimatizáciu a elektricke okná

-No ale narazil som na vážný probém
Aku motorizáciu ??? Diesel už nikdy viac nechcem teda jasna volba je benzín
Pozerám najrozšírenejšia motorizácia je 1.0VVT-I 51kw, aj ked sa mi viac pozdáva teda aspon papierovo tá 1,3ka ale je ich strašne málo.

-Pobrázdil som na fore prečital si skusenosti, doma máme fabiu 1,4MPI 55kW neni to žiadny diabol ciest ani trhač asfaltu, dalej máme golf mk2 1,6D 40kw čo je lepšie má lepší kruták no proste diesel . Ako je na tom yaris ?

-Auto využívám hlavne na jazdenie do roboty to čini 25km tam a 25 spať, poprípade ak ideme spolo so ženou tak 50 tam a 50 spať. Nebude sa ten 1,0L motor trápiť nevadí mu taka vzdialenosť ? Ako zvládne ten motor cestu nar to chorvátska ?

-Ako je na tom yaris 1.0ka s prediehaním neni to moc nebezpečné ? Vobec si neviem predstaviť ako žive to je vzhladom na to že to auto je male..

-Viem že toyota a ich motori patria k najlepším, trpí tá 1,0 alebo tá 1,3ka niejakou vadou ? (napr, praskanie hlavy,prekakovanie rozvodovej retaze(VW group a ich 1,2TSI), a pod? )

-Na čo si dať pozor pri kupe ? Hrdza ? Niejaka elektronick vada ? Nefunkčne IMMO?
Ten 3 valec 1,0L neklepe ako tá fábiácka 1,2ka ?

Ďakujem
Alexej
Člen Týmu

Re: Kúpa yarisa

Příspěvek od Alexej »

Ahoj
Dakujem ako su na tom tie motori 1,8VVTI ?
A ešte jeden dotaz ako má toyota vstrekovače na benzín ani v jednej mototechne ich neviem nájst ani pre 1,0L ani pre 1,3ku
Ani cena ani produkt ?
Javaanse
Člen Týmu

Re: Kúpa yarisa

Příspěvek od Javaanse »

Odpovědět

Zpět na „Yaris“