Jak zvednout výkon u 1,3 4E-EFI 16V 55kw

vše ohledně modelové řady Starlet
Odpovědět

Líbí se starlet jako tuning CAR?

ano
5
56%
ne
4
44%

Celkem hlasů: 9

JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Jak zvednout výkon u 1,3 4E-EFI 16V 55kw

Příspěvek od JouiCZ »

Toš se ptám..jak vytáhnout výkon u tedle starlety??

Jedná se o RV 97, respektive nový model starlety s tím nejsilnějším motorem co se dá v čr sehnat, čili 16V 1,3. Vlastním ji a na 55kw jsem si zvykl :lol:

Dík za rady :wink:

Hm tak dobře..načnu to...
Slyšel jsem že pomůžou čisté svody(nerez),pak nějaký ten čip..
Ale cotřeba sportovní filtr..má to smysl?
Vlastním Starleta 98RV 1,3 4E-FE 16V 55KW
No a teď se přidal Lexus IS 200 114kw snad stačí :D
Tomek
Člen Týmu

Příspěvek od Tomek »

Cusec joui, hele mel bych dotaz sice to je mimo tuto kategorii ale mam starleta asi 1mesic a mel bych par dotazu vseobecne...Jak tak koukam tak tu sou dobra temata ale ne ty na ktera se cchi ptat a ty vypadas jako znalec Starleta.....Tak k veci sem student tak sem si koupil Toyota Starlet r.v.90 1.3 a 60kw. ma to namotano 106k mela to jedna starsi zenska v garazi asi 5let osdtaveny jeji manzel s tim jezdil ale pak umrel a ona nemela papiry a tak s tim jezdil nejakej jeji pribuznej obcas...budu tedka menit olej a svicky a filtry muzes mi poradit jake asi tam mam hodit svicky sou tam 4bodove myslim ze championky ale zda se mi ze sou nejaky divny..Kdyz je vetsi zima tak mi prijde ze to hur startuje.Kdyz je teplo tak bez problemu..Je to slusna kara a chtelbych te poprosit jestli me neporadis a nebudes mi po ruce kdybych se potreboval na neco zeptat...

Jinak dikas a kdyztak se ozvy radsi asi na meil votom@centrum.cz

Tomek
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Svíčky Toyota doporučuje NGK nebo DENSO, do 4E-FE se dává K16RU, ale když neřekneš co máš přesně za typ motoru tak ti nikdo asi moc neporadí.

Obecně se na díly podívej na http://www.dicompracing.com/nd/ .
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Tomek
Člen Týmu

Příspěvek od Tomek »

oka hele tedka nejsem doma ale pak mrknu do technicaku a dam vedet ale jediny co vim ze mam 1.3 Efi a chces cislo motoru nebo co presne abych to nehledal jak blb......Dikas moc jinak je to starsi druh starletu je to r.v.90.... zatim
Odpovědět

Zpět na „Starlet“